Dostlar kimsede herhangi bir haber var mı?
Bu dönüşü saadece sana mı yaptılar pekiBende anlık olarak bir dönüş oldu.
Şöyle beni bugün ÖSYM aradı 2 gün içinde kayıt yapma hakkı tanıdı kendi resmi ibanlarına katılcağım 2 oturum ya da tek oturumun ücretini atıp.
T.C. Mi adımı soyadımı ve hangi sınava katılacaksam belirtmemi istediler bir de bir dilekçe doldurup yazmamı istediler genel amaçlı bir dilekçeleri var onu doldurup 2 gün içinde vermem gerekli.
Ve kendi mail adreslerine atcağım.
Bu dönüşü sadece sana mı yaptılar peki.
Bende anlık olarak bir dönüş oldu.
Şöyle beni bugün ÖSYM aradı 2 gün içinde kayıt yapma hakkı tanıdı kendi resmi ibanlarına katılcağım 2 oturum ya da tek oturumun ücretini atıp.
T.C. Mi adımı soyadımı ve hangi sınava katılacaksam belirtmemi istediler bir de bir dilekçe doldurup yazmamı istediler genel amaçlı bir dilekçeleri var onu doldurup 2 gün içinde vermem gerekli.
Ve kendi mail adreslerine atcağım.
Tam olarak nasıl bir başvuruda bulundun? Nerelere, hangi dilekçeleri gönderdin rica etsem detaylıca bilgi verebilir misin? Ben de başvuru tarihini kaçırdım ve benim için hayati önem taşıyor bu sene lütfen geri dönüş yaparsan çok memnun olurum.
CİMER'e yazdım bundan 20 gün önce hemen hemen bundan 2 gün önce bana dönüş yaptılar
Ücreti yatırmam genel dileçeyide doldurmam dahilinde sınava hak kazancam öyle dediler yaptım ve bugün yolladım mail üzerinden.
Birazdan ÖSYM'yi arayacağım kaç günde onaylancığını soracağım.
Sonuç hakkında da bilgi verebilir misiniz rica etsem öğrenince.
Tamamdır ben de bugün dilekçemi ÖSYM ye Cimer üzerinden gönderdim umarım bana da olumlu dönüş yaparlar. Teşekkür ederim bu süreçte çok umutsuzdum ve sizin buradaki sürecinizi takip edince bir umut ışığı olduAradım öğrendim başvurumun sıraya alındığını dediler ara sıra ÖSYM'ye girip bakacağım.
Ben ÖSYM'ye dilekçemi CİMER üzerinden gönderdim fakat bana olumsuz dönüş yaptılar, acaba ne yazdığınızı bana söyleyebilir misiniz, aynı şekilde bir başvuru atayım.Aradım öğrendim başvurumun sıraya alındığını dediler ara sıra ÖSYM'ye girip bakacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.