YKS 2025 için 2. geç başvuru tarihi olacak mı?

Bende anlık olarak bir dönüş oldu.

Şöyle beni bugün ÖSYM aradı 2 gün içinde kayıt yapma hakkı tanıdı kendi resmi ibanlarına katılcağım 2 oturum ya da tek oturumun ücretini atıp.

T.C. Mi adımı soyadımı ve hangi sınava katılacaksam belirtmemi istediler bir de bir dilekçe doldurup yazmamı istediler genel amaçlı bir dilekçeleri var onu doldurup 2 gün içinde vermem gerekli.

Ve kendi mail adreslerine atcağım.

Mail olarak da herhangi bir mail aldın mı? Bana da bir mail geldi ve başvuru hakkımın olduğu söylendi ama gerçek mi değil mi geldiği an emin olamadım.

Mail olarak da herhangi bir mail aldın mı? Bana da bir mail geldi ve başvuru hakkımın olduğu söylendi ama gerçek mi değil mi geldiği an emin olamadım.

Evet aldım e-posta yı paylaşıyım gecikmedi iseniz.

Hatta IBAN'da paylaşmışlardır.

Hocam mümkünse ne yazdığınızı paylaşır mısınız, bana olumsuz dönüş yaptılar en azından sizin yazdığınız gibi yazarsam kabul edebilirler.

Hemen yardımcı oluyorum.

Öncelikle merhaba. ÖSYM sınav başvuru tarihlerini iş yoğunluğum ve yakın zamanda başıma gelen olaylar nedeniyle maalesef kaçırdım. İlk başvuruyu yapmıştım ancak ödemeyi unutmuşum. İkinci başvurunun tarihini bilmediğim için de kaydolma fırsatım olmadı. Bu sınav benim için çok önemli. Gerçekten bu sınava girmek istiyorum ve kabul edilmesini umuyorum. Elbette hatanın bir kısmı bende, ancak bu sınava gerçekten girmek istiyorum.

Üçüncü bir gecikme hakkı tanınır mı, bilmiyorum. Size yazmayı çare olarak gördüm. Bana yardımcı olur musunuz, bilmiyorum ama şansımı denemek istedim.

Böyle bir şey yazmışım

Cevapta vermişler ben yeni gördüm.

2025 yükseköğretim kurumları sınavına (YKS) ilişkin başvuru işlemleri 06 şubat–03 Mart 2025 tarihleri arasında tamamlanmış olup, 11–13 Mart 2025 tarihleri arasında da geç başvuru alınarak YKS başvuru işlemleri tamamlanmıştır.

Bu nedenle talebinizin karşılanması mümkün değildir.

Bilgilerinize sunulur.

ÖSYM başkanlığı.

Böyle bir yanıt almışım

Ben ilk başvurularda tercihlerimi yapmıştım ama ödeme yapmamıştım belki de o yüzden arayıp başvuru yapabileceğimi demişlerdir.

Son düzenleme:
Hemen yardımcı oluyorum.

Öncelikle merhaba. ÖSYM sınav başvuru tarihlerini iş yoğunluğum ve yakın zamanda başıma gelen olaylar nedeniyle maalesef kaçırdım. İlk başvuruyu yapmıştım ancak ödemeyi unutmuşum. İkinci başvurunun tarihini bilmediğim için de kaydolma fırsatım olmadı. Bu sınav benim için çok önemli. Gerçekten bu sınava girmek istiyorum ve kabul edilmesini umuyorum. Elbette hatanın bir kısmı bende, ancak bu sınava gerçekten girmek istiyorum.

Üçüncü bir gecikme hakkı tanınır mı, bilmiyorum. Size yazmayı çare olarak gördüm. Bana yardımcı olur musunuz, bilmiyorum ama şansımı denemek istedim.

Böyle bir şey yazmışım

2025 yükseköğretim kurumları sınavına (YKS) ilişkin başvuru işlemleri 06 şubat–03 Mart 2025 tarihleri arasında tamamlanmış olup, 11–13 Mart 2025 tarihleri arasında da geç başvuru alınarak YKS başvuru işlemleri tamamlanmıştır.

Bilgilerinize sunulur.

ÖSYM başkanlığı.

Böyle bir yanıt almışım

Ben ilk başvurularda tercihlerimi yapmıştım ama ödeme yapmamıştım belki de o yüzden arayıp başvuru yapabileceğimi demişlerdir.
Ösym Ais te yks 2025 başvuru kaydınız oluşursa haber verir misiniz bende merak ediyorum

Hemen yardımcı oluyorum.

Böyle bir şey yazmışım

Bilgilerinize sunulur.

ÖSYM başkanlığı.

Böyle bir yanıt almışım

Teşekkürler hocam, bu tarz bir başvuru ile bende şansımı deneyeceğim.

ÖSYM ais te YKS 2025 başvuru kaydınız oluşursa haber verir misiniz bende merak ediyorum

Tabii haber veriririm anlık olarak SS paylaştım.
Ekran görüntüsü 2025-04-12 231750.png

Teşekkürler hocam, bu tarz bir başvuru ile bende şansımı deneyeceğim.

332'li B, r numara yakın zamanda aradımı.

Arkadaşlar merhaba CİMER bana da dönüş yaptı pazartesi günü ve çarşamba gününe kadar yatırın demişti bugün günlerden çarşamba bugün yatırsam kabul edilir mi ve genel dilekçeye nereden ulaşabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tabii haber veriririm anlık olarak SS paylaştım.
Eki Görüntüle 2468473

332'li B, r numara yakın zamanda aradımı.
Ne yaptınız hocam siz, oldu mu işlem tam olarak?

Arkadaşlar merhaba CİMER bana da dönüş yaptı pazartesi günü ve çarşamba gününe kadar yatırın demişti bugün günlerden çarşamba bugün yatırsam kabul edilir mi ve genel dilekçeye nereden ulaşabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cimer'e ne yazdınız hocam acaba? Birde önce Cimer'e mi yazdınız yoksa ÖSYM'ye dilekçe mi gönderdiniz önce hangi işlemi yaptınız?

Son düzenleme:

Hocam yatırdım deyin 5'ten önce mail attınız değil mi?

Ne yaptınız hocam siz, oldu mu işlem tam olarak?

CİMER'e ne yazdınız hocam acaba? Bir de önce CİMER'e mi yazdınız yoksa ÖSYM'ye dilekçe mi gönderdiniz önce hangi işlemi yaptınız?

Hocam ben bekliyorum işleme alınmış ileri tarihlerde kontrol edin dediler bana.

Daha işleme alınmamış sanırım kayıtta bir şey gözükmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı