YKS 2025 için nasıl ilerlemeliyim?

Bitirsen bitirsen tek dersi bitirirsin sadece konu anlatımlarını not alırsan. Bir iki ders bitireceğim diye diğer derslerini salarsan çok daha kötü olur.

Hocam o zaman 20K sıralamayı unutun.

Netlerimi tam olarak hatırlamıyorum ne yalan söyliyeyim. Elektrik Mühendisliğine yerleştim.
Hocam konuda söyledim zaten kimyada 10. sınıf konularını biliyorum sayılır, bir haftalık süreçte görkem şahin konu anlatımı bide yanına güzel bir soru bankası bitirirsem hallederim gibi duruyor, fiziği ise 15 tatile kadar olan sürece yayacağım

Eşit ağırlık öğrencisiyim bende, sayısalı korkudan seçmedim bende konu sahibi gibi 2025 öğrencisiyim. İnternetten bakınca 65-70 TYT, 30-35 AYT diyor. Ne güzel çok fazla değil gibi, sayısal seçmediğim için ebediyen pişman olacağım. Tebrik ederim sizi.
Hocam sayısalı kendiniz halledebilirsiniz zaten matematik göreceksiniz size kalan sadece AYT fen olacak.

Sanırsam fen lisesinde olmanın rehavetine kapılmışsın. Öncelikle gerçekci olalım matematik temelin olmadan 1 senede 20k yapmak çok zor. İmkansız demiyorum ama çok zor. Aşırı sıkı çalışman lazım bu yaz. Gerekirse erken kalkıp geç yatman lazım. Türkçe'den seviyene göre kaynak al.
Başlangıç için hız ve renk, bilgi sarmal orta seviye için 3D ileri seviye için Limit. En az 2 kitap bitirdikten sonra branş denemesi başla. Haftada 1. Mutlaka analiz yap. Matematik için aktif matematik vb başla sıfır isen. Ama zaman az diyorsan bilgi sarmal ile başlamanı tavsiye ederim. Sonrası da 3D ve orjinal. Bu arada 12. Sınıfta haftada bir deneme olmanı öneririm. Mümkünse dershane denemelerine gir.

10k yaptım gecen sene tum sene AYT çalıştım sadece. TYT fen ya da TYT sosyalim sıfırdı. Onemli olan AYT. Fen ve sosyal deneme çözdükce az cok akilda kaliyor idarelik. Mat ve turkce de halledilirse yeterli.
Eklemeyi unutmuşum mümkünse netlerini atabilir misin ?

Sanırsam fen lisesinde olmanın rehavetine kapılmışsın. Öncelikle gerçekçi olalım matematik temelin olmadan 1 senede 20k yapmak çok zor. İmkansız demiyorum ama çok zor. Aşırı sıkı çalışman lazım bu yaz. Gerekirse erken kalkıp geç yatman lazım. Türkçe'den seviyene göre kaynak al.
Başlangıç için hız ve renk, Bilgi Sarmal orta seviye için 3D ileri seviye için limit. En az 2 kitap bitirdikten sonra branş denemesi başla. Haftada 1. mutlaka analiz yap. Matematik için aktif matematik vb başla sıfır isen. Ama zaman az diyorsan Bilgi Sarmal ile başlamanı tavsiye ederim. Sonrası da 3D ve orijinal. Bu arada 12. sınıfta haftada bir deneme olmanı öneririm. Mümkünse dershane denemelerine gir.

Matematik şu an Eyüp bnin vdd defteriyle ilerliyorum ardında 345 çözüyorum, 345'te sadece en son testteki bazı sorular zorluyor Eyüp bnin kitabındada yine aynı şekilde konunun sonunda çözdüğü sorularda zorlanıyorum.
Okulumuzda bu sene 40 deneme yapacaklarını söylemişlerdi ama yeterli olmazsa dershane denemelerine de girerim.
Çalışma konusunda da bir sene dişimi sıkıp çalışacağım artık, ilk seneden yerleşmek istiyorum.

Türkçe 21, sosyal 14, mat 34, fen 14.

AYT.
Mat 39 fen 38.

OBP niz kaçtı hocam bir de AYT çalışmanızı nasıl yaptınız biraz anlatabilir misiniz?

Hocam sayısalı kendiniz halledebilirsiniz zaten matematik göreceksiniz size kalan sadece AYT fen olacak.
Hocam çok zor, bugün TYT matematikten bir konu seçtim soruları yapamıyorum. 1 yılda TYT+AYT matematik olacakta.. Hayat yüzüme gülseydi şuan her şey farklıydı.

Dr. Biyoloji TYT-AYT kampı git.
Fizik için Altuğ Güneş yeterlidir.
Kimyada Ferrum+Orbital yap.
Matematikte 345-Orijinal-Eyüp B. yap, zaten 3D VDD ile gidiyormuşsun gayet iyidir.
TYT için Rüştü hoca Türkçe kampı al, yanına Paragrafın Ritmi-0 Risk+3D Dil Bilgisi yap.
Sosyalde kavramlara oyna.
Geometride Ağustosta Eyüp B.'nin kampına başla.

Hocam çok zor, bugün TYT matematikten bir konu seçtim soruları yapamıyorum. 1 yılda TYT+AYT matematik olacakta.. Hayat yüzüme gülseydi şuan her şey farklıydı.
Hocam her türlü TYT matematik görmek zorundasınız. Belki içiniz rahatlar TYT matematik 4 işlemden ibaret. Sadece fazla soru tarzı görmeniz gerekiyor.

Dr. Biyoloji TYT-AYT kampı git.
Fizik için altuğ güneş yeterlidir.
Kimyada ferrum+orbital yap.
Matematikte 345-orijinal-Eyüp b. Yap, zaten 3D vdd ile gidiyormuşsun gayet iyidir.
TYT için rüştü hoca Türkçe kampı al, yanına paragrafın ritmi-0 risk+3D dil bilgisi yap.
Sosyalde kavramlara oyna.
Geometride ağustos'ta Eyüp b.'nin kampına başla.

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım hocam, söylediklerinizden farklı olarak kimya için görkem şahin+orbital+aydın yapmayı planlıyorum fizik içinde Özcan aykının anlatımı hoşuma gitti ondan dinleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı