YKS çalışmaya nereden başlanmalı?

Alpernet

Centipat
Daha fazla  
10.sınıfdayım (meslek lisesi) sizce YKS sınavına çalışmaya ne zaman ve nereden başlamalıyım? Bilgi verebilecek var mı?

Bende meslek lisesi mezunuyum eğer teknik bölümde değilsen okul okurken çalışmak biraz zor oluyor ben meslek bölümndeydim ve 12. sınıftaki staj okuma isteğimi canlandırdı şu an 2. mezuniyetim sonunda yerleştim sana tavsiyem dönem içi notlarını yüksek tut ve teknik bölüme geçmeye çalış tabii sizde nasıl işliyor bilmiyorum ama.

Bende meslek lisesi mezunuyum eğer teknik bölümde değilsen okul okurken çalışmak biraz zor oluyor ben meslek bölümndeydim ve 12. sınıftaki staj okuma isteğimi canlandırdı şu an 2. mezuniyetim sonunda yerleştim sana tavsiyem dönem içi notlarını yüksek tut ve teknik bölüme geçmeye çalış tabii sizde nasıl işliyor bilmiyorum ama.

Okuduğum alanın teknik bölümü yok maalesef bu yıl 9.sınıflar için açıldı. Ama yapabileceğime inanıyorum sadece nereden ve nasıl çalışmaya başlayacağımı bilmiyorum.

Okuduğum alanın teknik bölümü yok maalesef bu yıl 9.sınıflar için açıldı. Ama yapabileceğime inanıyorum sadece nereden ve nasıl çalışmaya başlayacağımı bilmiyorum.

Kesinlikle matematiğe abanmalısın paragraftır carttır curttur onlar beleş net paragrafını arttırmak için sadece bolca kitap oku, ama kendini de ilk günden bayma. Belirli bir sayfa sayısından başla her gün arttır okuduğun sayfa sayısını ilk gün ikimi okudum ikinci gün 4 oku mesela ama kesinlikle matematiğe abanmalısın matematik olmadan hiçbir şey olmuyor ha diyorsan ben okuycam Japon Dili ve Edebiyatı orayı sen bilicen ama diyorsan ben mühendis olacağım doktor olacağım kral ne işim olur bilmem ne edebiyatıyla matematiğe abanacaksın.

Kesinlikle matematiğe abanmalısın paragraftır carttır curttur onlar beleş net paragrafını arttırmak için sadece bolca kitap oku, ama kendini de ilk günden bayma. Belirli bir sayfa sayısından başla her gün arttır okuduğun sayfa sayısını ilk gün ikimi okudum ikinci gün 4 oku mesela ama kesinlikle matematiğe abanmalısın matematik olmadan hiçbir şey olmuyor ha diyorsan ben okuycam Japon Dili ve Edebiyatı orayı sen bileceksin ama diyorsan ben mühendis olacağım doktor olacağım kral ne işim olur bilmem ne edebiyatıyla matematiğe abanacaksın.

Ha paragraf boş iş demiyorum yanlış anlama ama matematik acayip önemli, ben böyle dedim diye paragraf çözmemezlik yapma.

Eğer dışarıdan bir destek almayacaksan bu süreçte YouTube üzerinde konuları mükkemel anlatan hatta gittiğim dersandeki hocaların anlatmasından daha iyi anlatan kendi kitapları olan hocalar var onlara başla derim. Matematiğin kötüyse aktif matematik ile başlayabilirsin giriş seviyesi aşırı kolay bir kitap daha sonra acil ilaç serisinin matematik kitabı var buna geçiş yapabilirsin tabii almadan önce fiziksel olarak kitaba bir bak şu anki seviyene uygun mu? Diye ama aktif matematiği tavsiye ediyorum kesinlikle.

Son düzenleme:
Kesinlikle matematiğe abanmalısın paragraftır carttır curttur onlar beleş net paragrafını arttırmak için sadece bolca kitap oku, ama kendini de ilk günden bayma. Belirli bir sayfa sayısından başla her gün arttır okuduğun sayfa sayısını ilk gün ikimi okudum ikinci gün 4 oku mesela ama kesinlikle matematiğe abanmalısın matematik olmadan hiçbir şey olmuyor ha diyorsan ben okuycam Japon Dili ve Edebiyatı orayı sen bileceksin ama diyorsan ben mühendis olacağım doktor olacağım kral ne işim olur bilmem ne edebiyatıyla matematiğe abanacaksın.

Ha paragraf boş iş demiyorum yanlış anlama ama matematik acayip önemli, ben böyle dedim diye paragraf çözmemezlik yapma.

Eğer dışarıdan bir destek almayacaksan bu süreçte YouTube üzerinde kanunları mükkemel anlatan hatta gittiğim dersandeki hocaların anlatmasından daha iyi anlatan kendi kitapları olan hocalar var onlara başla derim. Matematiğin kötüyse aktif matematik ile başlayabilirsin giriş seviyesi aşırı kolay bir kitap daha sonra acil ilaç serisinin matematik kitabı var buna geçiş yapabilirsin tabii almadan önce fiziksel olarak kitaba bir bak şu anki seviyene uygun mu? Diye ama aktif matematiği tavsiye ediyorum kesinlikle.

Sağol teşekkür ederim :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı