YKS için ChatGPT almak mantıklı mı?

Neyrizi

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Konu başlık bölümünde belirttiğim gibi. Ücretsiz ChatGPT kullanıyorum ve ekran görüntüsü yükleyerek soruları çözdürüyorum. Çoğu soruyu doğru çözüyor, yanlış yaptığında ise yönlendirme yaparak doğru cevaba ulaşabiliyorum. Ancak ücretsiz sürümde ekran görüntüsü yükleme sınırı olduğu için bekleme süresi oluyor.

Aylık 20 dolara Plus sürüm almayı düşünüyorum. Koçluk hizmetine veya Kunduza para vermek yerine ChatGPT kullanmak daha mantıklı olur mu sizce? Yoksa bireysel koçluk (örneğin Gri Koç Navigasyon gibi) daha mı faydalı olur? Bu tarz sistemlerde netler ve konular düzenli olarak takip ediliyor bildiğim kadarıyla. Bu yüzden biraz kararsızım.

Deneyimleriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Birden fazla Google hesabı açın, resim yükleme sınırınız bittiğinde diğerine geçersiniz. :D 20 dolar vermeyin, az para değil. Onun yerine deneme ya da test kitabı alırsınız. @Görkem Umut, yeterince açıklamış da ben kısıtlamayı nasıl aşacağınızı belirttim.

Birden fazla Google hesabı açın, resim yükleme sınırınız bittiğinde diğerine geçersiniz. :D 20 dolar vermeyin, az para değil. Onun yerine deneme ya da test kitabı alırsınız. @Görkem Umut, yeterince açıklamış da ben kısıtlamayı nasıl aşacağınızı belirttim.
Çok mantıklı teşekkür ederim. 5-6 hesap açsam günlük ihtiyacımı karşılarım herhâlde. Bazen yanlış çözdüğünde doğruyu buldurtmak için cebelleşirken hakkım bitiyor. 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı