YKS için tavsiye

İlk başta EA veya say olayını kararlaştırman lazım. Ben mezun senemde kazanmıştım. İlk seneki hatam düzenli çalışmamaktı. Ben sayısaldım ve dershaneye gidiyordum mezun senemde. O gün ne gördüysem TYT konusu veya AYT fark etmeksizin 2-3 test tekrar testi çözüyordum her ders için. Haftalık tarama testlerini ihmal etme ve TYT konuları bittiğinde seri denemelere geç. AYT için de geçerli bu dediklerim. Günde 200 300 soru çöz demiyorum ama günü gününe derslerini ihmal etmemelisin.

İlk başta EA veya say olayını kararlaştırman lazım. Ben mezun senemde kazanmıştım. İlk seneki hatam düzenli çalışmamaktı. Ben sayısaldım ve dershaneye gidiyordum mezun senemde. O gün ne gördüysem TYT konusu veya AYT fark etmeksizin 2-3 test tekrar testi çözüyordum her ders için. Haftalık tarama testlerini ihmal etme ve TYT konuları bittiğinde seri denemelere geç. AYT için de geçerli bu dediklerim. Günde 200 300 soru çöz demiyorum ama günü gününe derslerini ihmal etmemelisin.
Ben de mezunum 12.Sınıfda staj yapıyordum şimdi de stajdan devam edip çalışıyorum 8 - 18 arası o yüzden dershane için zaman yok gibi ya

Tabii, etiket atman yeterli olur.
Sayısala karar verdim :)

Anlıyorum, öncelikle TYT adına Matematik ve Türkçe'yi baz alan bir program yapıp oradaki eksikliklerini halletmen gerekir seriden. Bunun için de kanal olarak Türkçe için Kadir Gümüş ve kitap olarak da Bilgi Sarmal'ı önerebilirim. Matematik adına da İlyas Güneş iş görecektir, kaynak olarak da sonuç yayınevinin fasikülüyle başlayabilirsin. Günlük olarak Matematik ve Türkçe çalışman lazım. Staj seni bayağı yoracaktır. İstersen açık liseye de geçebilirsin.

Anlıyorum, öncelikle TYT adına Matematik ve Türkçe'yi baz alan bir program yapıp oradaki eksikliklerini halletmen gerekir seriden. Bunun için de kanal olarak Türkçe için Kadir Gümüş ve kitap olarak da Bilgi Sarmal'ı önerebilirim. Matematik adına da İlyas Güneş iş görecektir, kaynak olarak da sonuç yayınevinin fasikülüyle başlayabilirsin. Günlük olarak Matematik ve Türkçe çalışman lazım. Staj seni bayağı yoracaktır. İstersen açık liseye de geçebilirsin.
Yani stajdan devam ediyorum derken stajdaki patron beni işe aldı evden çalışıyorum şu an mezunum.

peki o zaman TYT adına Matematik ve Türkçe'yi tavsiyelerine göre eksikliklerimi halledicem. Sonrası için nasıl bir yol izlemeliyim?

Anlıyorum, sen staj falan deyince lise son sınıf öğrencisi sandım.

Sosyal sınava son bir ay kala halledilebilecek bir ders. Sonrası için de TYT Fen ve yavaştan AYT derslerine bakmalısın.

Sosyal sınava son bir ay kala halledilebilecek bir ders. Sonrası için de TYT fen ve yavaştan AYT derslerine bakmalısın.

Tamamdır her şey için teşekkürler son bir sorum var sence TYT matematik ve Türkçe için Rehber Matematik kanalının 49 günde TYT Türkçe kampı ve 49 günde TYT matematik kampına baksam halledebilir miyim? Çünkü güncel ve hızlı oluyor. Diğer derslerin konularına da Benim Hocam'dan çalışsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki sadece öneri, hangi kanal sana daha açıklayıcı geliyorsa oradan izleyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı