TommyVercetti003
Hectopat
Genelde söylenen de Türkçenin biraz daha zor olduğu yönünde. Kolaydı diyenlere tavsiyem sonuçları ailelerine göstermemeleriTürkçe çok zamanımı çaldı matematik daha kolaydı bence.
Genelde söylenen de Türkçenin biraz daha zor olduğu yönünde. Kolaydı diyenlere tavsiyem sonuçları ailelerine göstermemeleriTürkçe çok zamanımı çaldı matematik daha kolaydı bence.
Genelde söylenen de türkçenin biraz daha zor olduğu yönünde. Kolaydı diyenlere tavsiyem sonuçları ailelerine göstermemelerizira bekledikleri gibi olmama ihtimali bir hayli yüksek.
Hedefin hangi bölümTürkçe kolaydı, kitap okuyan birisi rahat yapabilirdi.
Beklenen yorum bu.Kolaydı denemez. Bence genel olarak orta seviye, sözel kısım bir tık orta üstü.
Fen ve Matemetik eğer konuları bilmiyorsan yapman imkansızdı, nesi kolaydı?Gerçek manada kolaydı. Aşırı zeki olmaya gerek yoktu, sıradan bir insan girse yapardı. E tabi konu bilinmesi gereken yerler de vardı.
Bu sınava giren insanların zaten sınavda çıkan konuları bilmiş olması gerekiyor. Ne saçma bir yorum bu? Ayrıca zorluk kolaylık göreceli. Çalışan için sınav kolaysa kolaydır. Çalışmayan biri zaten zorluk, kolaylık konusunda bir şey söyleyemez.Fen ve Matemetik eğer konuları bilmiyorsan yapman imkansızdı, nesi kolaydı?
Adam gelmiş 30 yaşına 20. kez sınava giriyor burada sınav kolaydı diyor, ilginç.
Adam "Gerçek manada kolaydı" yazmış. O kadar küçümsendiği kadar kolay bir sınav değildi bunu eleştirdim zaten. Konuları iyi oranda bilip problemleri güzel bir şekilde çözebilmen lazımdı, gayette orta seviyede hatta zaman zaman zorlaşan bir sınav oldu.Bu sınava giren insanların zaten sınavda çıkan konuları bilmiş olması gerekiyor. Ne saçma bir yorum bu? Ayrıca zorluk kolaylık göreceli. Çalışan için sınav kolaysa kolaydır. Çalışmayan biri zaten zorluk, kolaylık konusunda bir şey söyleyemez.
Yine benim dediğime geliyor. Demek ki ona göre kolay bir sınavdı. Herkesin anlama kapasitesi farklıdır.Adam "Gerçek manada kolaydı" yazmış. O kadar küçümsendiği kadar kolay bir sınav değildi bunu eleştirdim zaten. Konuları iyi oranda bilip problemleri güzel bir şekilde çözebilmen lazımdı, gayette orta seviyede hatta zaman zaman zorlaşan bir sınav oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.