- Makaleler
- 49
Girebilirsin.Yani gayret gösterirsem girebilir miyim daha iyisine?
Girebilirsin.Yani gayret gösterirsem girebilir miyim daha iyisine?
Eğer hocalar notlarınızı şişiriyor ise orada kalın, youtube üzerinden konuyu güzel anlatan hocalar var.Merhaba,
Ben 2027 YKS öğrencisiyim. Önümde tam 2.5 sene var. Şu an bir meslek lisesinde bilişim teknolojileri bölümündeyim ve üniversitede yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği istiyorum. Meslek lisesi olduğum için MTOK'tan yararlanmayı da düşünmekteyim. Benim temelim fazla sağlam değil derslerim orta seviye, ortaokuldan bir temelim yetersiz ve meslek lisesi olduğum için de Anadolu ve fen liselerine kıyasla daha az akademik bilgi öğreniyorum. Beni nasıl bir olay bekliyor tam olarak ne kadar zorlanırım? Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
Evet meslek lisesi olduğun için meslek derslerimde iyi olduğu için bol bol not alıyorum. YouTube üzerinde de çok kaliteli hocalar keşfettim.Eğer hocalar notlarınızı şişiriyor ise orada kalın, youtube üzerinden konuyu güzel anlatan hocalar var.
Bu sayede OBP konusunda bir avantajınız var tebrik ederim. Ayrıca derece istiyorsanız zor kaynaklar çözmelisiniz (fakat şu anlık gerek yok düzenli çalışma yaparsan sağlam bir temele sahip olursun böylelikle sınav senesinde 3d, BARIŞ, ORJİNAL vb çözebilirsin) iyi çalışmalar.Evet meslek lisesi olduğun için meslek derslerimde iyi olduğu için bol bol not alıyorum. YouTube üzerinde de çok kaliteli hocalar keşfettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.