YKS sayısalda 292 bin yapmak zor mu?

Son düzenleme:
Şöyle ki bulunduğumuz aya göre 35 net istediğiniz sıralamaya göre düşük kalıyor. Şu an evde ya da dışarıda yaptığınız denemelerle bir olmaz asıl sınav. Çoğu kişide beklentilerin altında gelir, hele de son senelere bakacak olursak. Eğer ki bugünden itibaren kalan günlerini azminizi bırakmadan değerlendirebilirseniz TYT'de 70 üstü netlere ulaşmanız gerçekçi bir hedef olur. Fakat TYT'de bu netlere ulaşabilmeniz için oldukça ağırlık vermeniz gerekir böylece AYT'ye fazla zaman ayıramayabilirsiniz. İkisine de gerekli önemi vererek çalışacaksanız -ki şimdiye kadar çalışmadıysanız birden o tempoya ulaşmak hayal olarak kalabilir- 290bin değil 100bine de girebilirsiniz.

Ümidi elden bırakmamak lazım. Sıkı bir çalışma programı ile çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Son senelerdeki sınavlara bakarsak matematiğe de oldukça önem vermeniz gerekiyor. Çalışırsanız yaparsınız.

Hocam merhaba benim hedefte arkadaş gibi benzer yeni çalışmaya başladım YKS günde 10 saat çalışıyorum ortalama YKS hedefim 285 bin sayısal sizce benim hedefte olur mu kalan 94 günde? @delvarto

Hocam merhaba benim hedefte arkadaş gibi benzer yeni çalışmaya başladım YKS günde 10 saat çalışıyorum ortalama YKS hedefim 285 bin sayısal sizce benim hedefte olur mu kalan 94 günde?
TYT'de en az 35-40 yapıyorsanız olmaması için sebep yok. Eğer yapamıyorsanız daha fazla çalışmanız gerekir.

TYT o netleri yapıyorum hocam sanırım yaklaşık 45 TYT 20 AYT yapsam yeterli kalan zamanda yapılır sizce benim şu an 0 AYT (bu arada tamamen sıfır değilim mat az çok temel var)
TYT'de dilediğiniz sıralamayı yapabilmek için o zamana kadar evde ya da toplu yaptığınız denemelerde kendinizi 60 netin üstüne atmanız lazım.
Bulunduğumuz günden itibaren düzenli Paragraf-Problem-Dil Bilgisi-Geometri çalışıp kalan zamanınızda AYT konularına yönelin. TYT'den düzenli bölüm denemeleri yapın, AYT netleri TYT'den daha önemli. TYT'de yüksek netlere çıkabilmek için zaman şarttır, AYT'de ise sıkı çalışmak...

TYT'de dilediğiniz sıralamayı yapabilmek için o zamana kadar evde ya da toplu yaptığınız denemelerde kendinizi 60 netin üstüne atmanız lazım.
Bulunduğumuz günden itibaren düzenli paragraf-problem-dil bilgisi-geometri çalışıp kalan zamanınızda AYT konularına yönelin. TYT'den düzenli bölüm denemeleri yapın, AYT netleri TYT'den daha önemli. TYT'de yüksek netlere çıkabilmek için zaman şarttır, AYT'de ise sıkı çalışmak...

Yani benim hedefimde arkadaş gibi yapılabilir bir hedef kalan zamanda 45 TYT 20 AYT.

Üniversite de biraz mat gördüysen çok rahat yaparsın. Yoksa uzun bir ara derken neyi kast ettin orayı anlamdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı