YKS Sözel için 25 günde ne yapılabilir?

TYT adına sadece paragraf ve arada problemlere bakıyorum onun dışında sadece AYT çalışıyorum. 10 günde konularım bitmiş olacak.

Hocam merhaba yeni konu açmamak için cevap veriyorum. Edebiyatta sadece divan edebiyatı'nın yazar eserlerini ezberlesem olur mu? Bir de felsefe atölyesi full tekrar izlesem işime yarar mı? Bazı bilgileri unutmuşum.

Divanı çabuk halledersin istediğin netlere göre diğer konularada bakarsın.
Felsefe kısmı için can köni'yi öneririm.

Coğrafyayı hallettim sayılır, tarihte denemelerde 7-8 net yapıyorum zaten. Edebiyat şu an sıkıntı, edebiyatta divana çalışıyorum.
Tamam o zaman, Kadir Gümüş'ün 33 günlük kampına bak derim. Yalnız orada video sayısı biraz fazla bazı konular için kısa videolara bakabilirsin. Mesela şiir bilgisi.

Tamam o zaman, kadir gümüş'ün 33 günlük kampına bak derim. Yalnız orada video sayısı biraz fazla bazı konular için kısa videolara bakabilirsin. Mesela şiir bilgisi.

Şiir bilgisine baktım ama kavrayamadım yeniden izleyeceğim. Genelde günde 8-9 saat çalışıyorum edebiyat tarih coğrafyaya bakıyorum. Türkçeden de paragraf çözüyorum sadece. Bir de bıyıklı matematiğin 10 günlük temel kampını bitireceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı