POSEİDONUS
Megapat
10k bile yapılır hocam. Önemli olan düzeni oturtmak. Maalesef bende o konuda zorlanıyorum.
Geçen sene girdim. TYT 25K geldi ama AYT 56'ya attı. Mayıs sonu gibi 100 üstüne ulaştım. MSÜ'ye kadar 70-80 bandında TYT yapıyordum. MSÜ'de 82 gibi bir rakam geldi ve 34K girdim. AYT gerçekten yerlerdeydi benim için. Matematik konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım ama AYT Fen çalışmam gerektiğini çok geç anladım. Sınavda Fen 20 net geldi. Oysa AYT Fen en kolay halledilecek şeylerden biri. Özellikle Bioloji sadece ezber. Matematikte bol bol soru çözdüm. Matematik branş denemesi çözmeye erkenden başladım ve aşırı işime yaradı. Sınav öncesi her türlü denemede minimum 30-35 gidiyordu Matematik netlerim.Dostum çalışmaya devam et net aralıkların kötü değil artar zaten, şu konulara gelip de şu anki neti baz alıp yok imkansız yok olmaz diyenleri anlamıyorum. Acaba ne zaman sınava girdi o arkadaşlar ve kaçıncı oldular çok merak ediyorum. Unutma bu bir sıralama sınavı bir bakmışsın az netle derece yapmışsın bir bakmışsın çok netle önceki sene tutan üniversitenin yanından geçemiyorsun. O yüzden kendini net ile şartlama, yapabileceğinin en iyisini yap ve çok bilmiş insanları da boş ver, moralini bozmasınlar, şunu da unutma yarış son düzlükte kazanılır. Ben de sınava hazırlanıyorum bu arada![]()
Yok hocam o kadar yüksek değil hedefimGerçekten istersen azimle verimli çalışırsan belki de Türkiye birincisi olursun kim bilir...
TeşekkürlerHocam dişinizi sıkın AYT ortalamanızı artırırken TYT netinizi artırın. Sürekli deneme çözerek ve öncelikle hangi ders konuda eksiğiniz var ise ona yoğunlaşmanızı tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederim. Sınırlarımı biraz daha zorlamam lazımTYT 100 üstüne çıkabilir. AYT'yi nasıl çalışacağınıza göre her şey olabilir. AYT'de konu bitirmek deneme çözmekten daha önemli sizin için. Gerçekten yoğun çalışabilirseniz 60 bandı veya üstü gelebilir sınava kadar.
Geçen sene girdim. TYT 25K geldi ama AYT 56'ya attı. Mayıs sonu gibi 100 üstüne ulaştım. MSÜ'ye kadar 70-80 bandında TYT yapıyordum. MSÜ'de 82 gibi bir rakam geldi ve 34K girdim. AYT gerçekten yerlerdeydi benim için. Matematik konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım ama AYT Fen çalışmam gerektiğini çok geç anladım. Sınavda Fen 20 net geldi. Oysa AYT Fen en kolay halledilecek şeylerden biri. Özellikle Bioloji sadece ezber. Matematikte bol bol soru çözdüm. Matematik branş denemesi çözmeye erkenden başladım ve aşırı işime yaradı. Sınav öncesi her türlü denemede minimum 30-35 gidiyordu Matematik netlerim.
Sınavda 100 TYT, 54 AYT yaptım. (Netleri yanlış yazmış olabilirim ama bu banttaydı.) Kolay gelmesi bana yaramadı. Zor gelse de aynı netleri yapacaktım.
Sınav öğrencisiyim dediğinizi görünce yazasım geldi.
Evet AYT odaklı çalışıyorum daha çok teşekkür ederim tavsiyen içinTYT netin şu anlık iyi sayılabilir ama AYT'yi düzeltmen lazım.
İnşallah kankam teşekkürler tavsiyelerin içinDostum çalışmaya devam et net aralıkların kötü değil artar zaten, şu konulara gelip de şu anki neti baz alıp yok imkansız yok olmaz diyenleri anlamıyorum. Acaba ne zaman sınava girdi o arkadaşlar ve kaçıncı oldular çok merak ediyorum. Unutma bu bir sıralama sınavı bir bakmışsın az netle derece yapmışsın bir bakmışsın çok netle önceki sene tutan üniversitenin yanından geçemiyorsun. O yüzden kendini net ile şartlama, yapabileceğinin en iyisini yap ve çok bilmiş insanları da boş ver, moralini bozmasınlar, şunu da unutma yarış son düzlükte kazanılır. Ben de sınava hazırlanıyorum bu arada![]()
umarım çok teşekkürlerBelki de ilk 10 bine gireceksin. Potansiyelini sen bile bilmiyorsun. O yüzden yapmak zorunda olduğun faaliyetler dışında tam odak şekilde YKS'ye çalış. Sonuç seni mutlu edecek..
TYT 100 üstüne çıkabilir. AYT'yi nasıl çalışacağınıza göre her şey olabilir. AYT'de konu bitirmek deneme çözmekten daha önemli sizin için. Gerçekten yoğun çalışabilirseniz 60 bandı veya üstü gelebilir sınava kadar.
Geçen sene girdim. TYT 25k geldi ama AYT 56'ya attı. Mayıs sonu gibi 100 üstüne ulaştım. MSÜ'ye kadar 70-80 bandında TYT yapıyordum. MSÜ'de 82 gibi bir rakam geldi ve 34K girdim. AYT gerçekten yerlerdeydi benim için. Matematik konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım ama AYT fen çalışmam gerektiğini çok geç anladım. Sınavda fen 20 net geldi. Oysa AYT fen en kolay halledilecek şeylerden biri. Özellikle bioloji sadece ezber. Matematikte bol bol soru çözdüm. Matematik branş denemesi çözmeye erkenden başladım ve aşırı işime yaradı. Sınav öncesi her türlü denemede minimum 30-35 gidiyordu matematik netlerim.
Sınavda 100 TYT, 54 AYT yaptım. (netleri yanlış yazmış olabilirim ama bu banttaydı.) Kolay gelmesi bana yaramadı. Zor gelse de aynı netleri yapacaktım.
Sınav öğrencisiyim dediğinizi görünce yazasım geldi.
Neyseki benim seçmek istediğim bölümlerden biri tutuyordu da gittim. Benzer puanı yapan arkadaşlarımın istediği bölüm olmadığından dolayı onlar da Haziran'da size rakip olarak gelecekler. LGS'de ilk olana denk geldiğim için herkes dökülmüştü ve zor sınavın ne kadar güzel olduğunu o zaman anladım. Saçma sapan yanlışlar yapmama ve boşlar bırakmama rağmen iyi puan almıştım.Hocam gercekten iyi bir TYT gelmis AYT yakmis. Sonda dediginize katiliyorum bu sinavin kolay olmasi cok vurdu bazi kesime. Sizde onlardansiniz. Zor her zaman iyidir bence yığılma açısından ve hata yapma lüksü olmuyor kolay sınavda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.