YKS son 6 ayda 30-40 bin yapılır mı?

Derece öğrencileri hariç iyi öğrenciler şu anda bu netleri yapıyor zaten. Yok imkansızmış felan kolpa bunlar. Sağlam şekilde çalışırsan çok rahat yaparsın.

TYT 100 üstüne çıkabilir. AYT'yi nasıl çalışacağınıza göre her şey olabilir. AYT'de konu bitirmek deneme çözmekten daha önemli sizin için. Gerçekten yoğun çalışabilirseniz 60 bandı veya üstü gelebilir sınava kadar.

Geçen sene girdim. TYT 25K geldi ama AYT 56'ya attı. Mayıs sonu gibi 100 üstüne ulaştım. MSÜ'ye kadar 70-80 bandında TYT yapıyordum. MSÜ'de 82 gibi bir rakam geldi ve 34K girdim. AYT gerçekten yerlerdeydi benim için. Matematik konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım ama AYT Fen çalışmam gerektiğini çok geç anladım. Sınavda Fen 20 net geldi. Oysa AYT Fen en kolay halledilecek şeylerden biri. Özellikle Bioloji sadece ezber. Matematikte bol bol soru çözdüm. Matematik branş denemesi çözmeye erkenden başladım ve aşırı işime yaradı. Sınav öncesi her türlü denemede minimum 30-35 gidiyordu Matematik netlerim.

Sınavda 100 TYT, 54 AYT yaptım. (Netleri yanlış yazmış olabilirim ama bu banttaydı.) Kolay gelmesi bana yaramadı. Zor gelse de aynı netleri yapacaktım. 🙁

Sınav öğrencisiyim dediğinizi görünce yazasım geldi.
Ben de mat da zorlanıyorum umarım 30 üstü yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı