Sayısal alanda bu imkansız mı? Günde en az 8 saat çalışarak ve ayda bir kez mola vererek sizce ne olur? Hedefim ilk 1K ya da 5k. 2026 YKS'ye 380 gün var.
Hangi bölümü hedefliyorsunuz? Kendini böyle sıralama hedefleriyle boğmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü süreç içinde bu sıralama hedefleri sizi süreçten koparabilir. Sıralama hedefli yaklaşım sizi bir süre sonra adeta bir yarış atı gibi hissettiriyor. Bu yaklaşımda olan bir çok arkadaşımda bunu gördüm. Bence önemli olan şu bölümü hedefliyorum diyerek yaklaşmak, belki her ne kadar o bölüm için söylediğiniz sıralamalar gerekli olsa bile.Sayısal alanda bu imkansız mı? Günde en az 8 saat çalışarak ve ayda bir kez mola vererek sizce ne olur? Hedefim ilk 1K ya da 5k. 2026 YKS'ye 380 gün var.
Hangi bölümü hedefliyorsunuz? Kendini böyle sıralama hedefleriyle boğmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü süreç içinde bu sıralama hedefleri sizi süreçten koparabilir. Sıralama hedefli yaklaşım sizi bir süre sonra adeta bir yarış atı gibi hissettiriyor. Bu yaklaşımda olan birçok arkadaşımda bunu gördüm. Bence önemli olan şu bölümü hedefliyorum diyerek yaklaşmak, belki her ne kadar o bölüm için söylediğiniz sıralamalar gerekli olsa bile.
OBP'niz kaç? Bu sıralamalara 1 yılda girilebileceğini şahsen düşünmüyorum.
Sıkı çalışırsanız hedefinize ulaşabilirsiniz. Vakıf üniversitesinde okuma imkanınız varsa daha kolay bir şekilde hedefinize ulaşabilirsiniz.72 OBP var yaklaşık olarak 10k geriye atıyor doğu batı fark ettmez tıp istiyorum.
72 OBP var yaklaşık olarak 10k geriye atıyor doğu batı fark ettmez tıp istiyorum.
72 OBP var yaklaşık olarak 10k geriye atıyor doğu batı fark ettmez tıp istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.