YKS'ye 6 ay kala ders çalışmak

TheNightMare80

Zeptopat
Daha fazla  
Herkesin bildiği üzere YKS'ye 6 ay kaldı ve ben çok az çalışıyorum. Toplam netlerim hiç ders çalışmadan 50 iken şu an en son denemeden yola çıkarak 30-35 arası. Türkçe netlerim 30 iken şu an 18 civarında berbat. Şu an açıktan okuyorum ve 12. sınıfım. Onun dışında bolca vaktim oluyor fakat kendimi bir türlü oyunlardan alıkoyamıyorum yani LoL oynarken çok keyif alıyorum ve zaman su gibi akıp gidiyor. Onun dışında derse artık çalışmak istiyorum yani benim gibi açıktan okuyan 4-5 arkadaşım var onlar her gün sabahtan akşama kadar dershanede ders çalışıyorlar ben ise sadece dershane saatlerinde gidiyorum. Onlarla birlikte çalışmak istiyorum lafın kısası. Sizce geç mi kaldım? Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Şimdiden teşekkürler.

Geç kalmadın lakin toparlanman lazım, oyunu tamamen bırak. Şuan sınava hazırlanma vaktinde oyun daha tatlı geliyor sana, herkes için öyle. Ama hazır düzenli çalışan arkadaş çevren de varken birlikte çalış. Birlikte çalışmak daha fazla motive eder ve hırslandırır, aynı zamanda keyif verir.

İzmir 9 Eylül Hukuk veya Sınıf Öğretmenliği.
Biliyorum benimle alay edeceksin fakat gerçekten bugün çalışma isteği geldi bana yani netlerimin farkına geç de olsa vardım ve kendimi düzeltme kararı aldım.
Boşver kardeşim, kim dalga geçerse geçsin. Bazılarımız insanların okuduğu bölüme rezil diyecek kadar aciz ve merhametten yoksun. Sen hedefine devam et. :)

Geç kalmadın lakin toparlanman lazım, oyunu tamamen bırak. Şu an sınava hazırlanma vaktinde oyun daha tatlı geliyor sana, herkes için öyle. Ama hazır düzenli çalışan arkadaş çevren de varken birlikte çalış. Birlikte çalışmak daha fazla motive eder ve hırslandırır, aynı zamanda keyif verir.

Dostum kararımı verdim oyunu tamamen bırakacağım fakat nasıl bırakacağımı bilmiyorum yani hep oynayasım geliyor ve bırakmam için tek sebep ban yemek. Şöyle sorayım sorumu nasıl perma ban yerim? Feedleyip milletin oyununu mahvetmek de istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı