- Makaleler
- 65
Sıfırdan bir senede zor, bir sene daha feda etmeniz gerekebilir.İyi bir yazılım mühendisliği okumak istiyorum.
Sıfırdan bir senede zor, bir sene daha feda etmeniz gerekebilir.İyi bir yazılım mühendisliği okumak istiyorum.
Sıfırdan bir senede zor, bir sene daha feda etmeniz gerekebilir.
Evet ben de o yüzden diyorum hocam acaba yapabilir miyim diye.
Konu üzerine çok düşünmenin anlamı yok, her şekilde mümkün olduğunca fazla çalışman gerekiyor, çalışmamak diye bir şey yok.
Hocam sizce bu sadece benim için mi geçerli? Yani okul açıldığından beri çalışsaydım yapabilir miyiydim yoksa her halikarda bir sene daha mı lazım olacaktı? Eğer öyleyse aileme ilk senede olmayacağını 2. sene de yapabileceğimi anlatmam gerekli.
Gerçekçi olmak gerekirse maalesef istediğini elde edemezsin. Çok geç başladığın ve temelinin olmaması nedeniyle söylüyorum. Eğer önceden temelin olsa bir şeyler yapabiliyor olsaydın olabilirdi. Mezuna kalmadan mühendislik kazanamazsın maalesef.
Tamamen 0 olduğunuz için okul açıldığından beridir çalışmanız da kurtarmazdı. Eğer yaz yaz tatili başında çalışmaya başlasaydınız. Kurtarma ihtimaliniz vardı.Evet hocam haklısınız yapacak bir şey yok maalesef. Ama bu yıl kazanmayı çok istiyordum. Mezuna kalmayıp istediğim bölüme yerleşmeyi çok istiyordum gerçekten. Ben okul açıldığından beri çalışsaydım yapabilir miydim sizce? Ama yine de bugünden itibaren sıkı çalışacağım ümidi kesmeyelim belki bir umut yapabilirim.
Tamamen 0 olduğunuz için okul açıldığından beridir çalışmanız da kurtarmazdı. Eğer yaz yaz tatili başında çalışmaya başlasaydınız. Kurtarma ihtimaliniz vardı.
Dostum geçmişi değil önüne bak hiçbir şey imkansız değil fakat yine de geridesin şu anda itibaren kendine iyi bir program hazırla ve düzgün bir şekilde çalış.
@lVoLBieXl, yazılım mühendisliği sıralamalarını pek bilemiyorum. En kötü ihtimalle 60k içi desek 0 temelle sayısaldan 60k yapmak çok zor. TYT'ye bile başlamamışsın, dediğim gibi gene de çalış. Ama bir sene mezuna kalma riskin de var.
Çok teşekkür ederim hocam yardımınız için. Ben yine de dediğiniz gibi çalışacağım ama okula gidiyorum, nasıl bir program yapabilirim? Sizin bildiğiniz bir program varsa söyleyebilir misiniz? Saat 3 gibi evde oluyorum. Bildiğiniz sağlıklı bir program varsa önerin ben her türlü uyarım. Tabii yok ise kendim bir program hazırlarım sıkıntı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.