YKS'ye düzenli çalışılırsa başarı gelir mi?

Düzenli çalışmayla sıfırdan derece bile gelir. Çalışmana bağlı yani. İlk bin iddialı bir sıralama ama bayağı çalışman lazım. Günde 50 değil 150 paragraf falan çöz belki.

Günde 50 paragraf ile ilk 1000 gelmez diye öyle yazdım ilk mesajımda.

Paragraf önemli ama sözelde AYT çok daha önemli özellikle felsefe ve din çok fark attırıyor.

Düzenli çalışmayla sıfırdan derece bile gelir. Çalışmana bağlı yani. İlk bin iddialı bir sıralama ama bayağı çalışman lazım. Günde 50 değil 150 paragraf falan çöz belki.

Günde 50 paragraf ile ilk 1000 gelmez diye öyle yazdım ilk mesajımda.

Hocam günde 150 paragraf gereksiz fazla olur 30-40 ideal bir de paragrafı o kadar çözmek yerine TYT matematiğe ve sözel derslerine abanarak sözelde daha iyi sıralama yapabilir.

Hocam günde 150 paragraf gereksiz fazla olur 30-40 ideal bir de paragrafı o kadar çözmek yerine TYT matematiğe ve sözel derslerine abanarak sözelde daha iyi sıralama yapabilir.
günde 40 paragrafla sözelde ilk 1000 hayal gibi bence. Bilmiyorum. Tabi 150 paragrafı da kafası almaz kimsenin. Ama 30-40 da az hocam.

Doğru söylüyorsun TYT abansın.

Günde 40 paragrafla sözelde ilk 1000 hayal gibi bence. Bilmiyorum. Tabii 150 paragrafı da kafası almaz kimsenin. Ama 30-40 da az hocam.

Doğru söylüyorsun TYT abansın.

Hocam direkt 150 paragraf çözmek yerine kendine bir rutin oluşturursa daha verimli geçirir yani her gün kalktığında derse oturunca ilk yapacağı şey 30-40 paragraf çözmek olmalı bunu günlük rutin haline getirirse 150 paragraf çözmekten daha verimli olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı