YKS'ye hazırlanırken yaşanan psikolojik sorunlar geçer mi?

Burakk2k3

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Geçen sene YKS'ye girdim 80 k yaptım bu sene mezuna kaldım. Netlerim iyi bir sıkıntı yok ama psikolojik olarak bitmiş gibi hissediyorum. Bu sınav bitse bile sanki hayatımda bir daha mutlu olamayacakmısım gibi hissediyorum. Bu süreci geçiriyor olan ya da geçiren arkadaşlar siz nasılsınız?

Merhaba arkadaşlar. Geçen sene YKS'ye girdim 80 k yaptım bu sene mezuna kaldım. Netlerim iyi bir sıkıntı yok ama psikolojik olarak bitmiş gibi hissediyorum. Bu sınav bitse bile sanki hayatımda bir daha mutlu olamayacakmısım gibi hissediyorum. Bu süreci geçiriyor olan ya da geçiren arkadaşlar siz nasılsınız?

Hocam evde falan çok kalıyor musunuz veya her gün dışarı çıkıp yürüyüş yapin belki iyi gelir veya çalışma saatlerinizi azaltin biraz sevdiginiz şeyleri yapin oyun falan oynayin ben öyle yapıyorum işe yarıyor.

Hocam evde falan çok kalıyor musunuz veya her gün dışarı çıkıp yürüyüş yapin belki iyi gelir veya çalışma saatlerinizi azaltin biraz sevdiginiz şeyleri yapin oyun falan oynayin ben öyle yapıyorum işe yarıyor.

Vallahi yaklaşık denemeler dısında dışarı 1 aydır 2 kere falan çıkmışımdır dışarı çıkmak bile yorucu geliyor LoL oynuyorum sen nasıl atlatıyorsun nasıl gidiyor.

Vallahi yaklaşık denemeler dısında dışarı 1 aydır 2 kere falan çıkmışımdır dışarı çıkmak bile yorucu geliyor LoL oynuyorum sen nasıl atlatıyorsun nasıl gidiyor.

Hocam benim çok arkadaşım olmamasina rağmen alıyorum kulaklığı dışarı çıkıyorum rahatliyorum hem vücut da rahatliyor derslere daha iyi odaklaniyorum ayrica LoL oyna tamam bende oyun oynuyorum ama biraz dışarı çik be en büyük zarar veren şey dışarı cikmaman en kötü 1.5 saat koş yürü yani veya sosyalleş sosyalleşemiyorsan veya derdin varsa anlatabilirsin sonuçta ayni surecten geçtim senin gibi evden cikmiyordum dersleri biraktim hayatımı duzene soktum oyle devam ediyorum 3 haftadir ders çalişmamiştim bu hafta saglam kafayla derse başladım ve inanılmaz verimli geçti her neyse özet geciceksek biraz dışarı çik 😀😀

Yks sürecinde evden neredeyse 2 3 kere çıktım kendi isteğimle. Sonrasında geçiyor bu hisler dert etme. Sınav dönemi herkes için sıkıntılı geçer.

Eskiden sosyal biriydim ben de cıkardım dolaşırdım bu ara hiç cıkmadıgım ıcın böyle olmustur muhtemelen artık bir en azından cıkıp yürümek iyi gelir diye düşünüyorum hani bu sene geçse bile gerçekten bazen hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor ama sizin dediğiniz gibi bu süreç bitince her şey normale dönüyor. Bu süreçte başkalarının da bunu yaşamasını görünce aslında normalin bu oldugunu anladım umarım hepimiz için güzel bir sene olur.

Siz de kendi sürecinizi şu an yaşadıklarınızı anlatın isterseniz hepimizin aynı oldugunu bu durumun normal oldugunu gördükce rahatlarız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı