2 sene mezuna kalmak

Ha ben tıp kazandım mı, hayır! Garanti gözüyle ygs ye girdim Mart'ta stresten ilk 20 dk dan sonra tuvaletim geldi sınavı ayakta geçirdim. Çıktığımda bitmiştim moral sıfır. Çalışıcam diye tuvalete gitmeyen ben tuvalet yüzünden bittim. Iki ay kitap açmadım. Bu çalışmanın bir avantajı vardı tüm konuları zaten bitirmiştim unuttuğumu hatırladım soru çözdüm zorla 600-700klardan aşağıya çektim KOU Elekt. ve Haberleşme kazandım. Şuan okuyorum bölümü 2. sınıf. Pişman değilim mezuna kaldığıma, denedim olmadı daha kötü bir bölüme yerleştim. Ama denedim çabaladım. Bana olana kadar dene diyorsun kendinin niye denemedim diyebilirsin. Psikolojim elvermedi, daha kuvvetlimize baskıya dayanamazdım. Şimdi sınav sistemi değişti galiba, hala şansın varsa koyverme kendini
Oooo bir KOÜ'lü, hocam ben de malzeme mühendisliği bölümündeyim, bugün ders seçebildiniz mi ? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
2 sene çalıştım üniversite sınavına okul hayatım bittikten sonra sonrasında puanım yükseldi ama çalışmayı ve başarmayı kafaya koymuştum hedefim amacım belliydi olmazsa da nasip deyip elimdeki ile yetineceğime kendimi ikna etmiştim denedim tekrar denedim. Zamanın, kendine güvenin ve paran varsa dene neden olmasın. Bu arada Endüstri Mühendisliği okudum çok başarılı bir öğrenci olmasam da hedefime ulaştım. Çalışmak için kendine güveniyorsan ve sonucu ne olursa olsun seni hayal kırıklığına uğratmayacak ise DENE. :)

Önünde 4 ay var bu düşünceleri kafandan çıkarıp çalışmaya başla.
İşimi sağlama almak amacıyla bu sene girmeyeceğim, yani sıfırdan TYT konularına başlayacağım.
Hayatında neyi değiştireceksin diye sormak lazım. Bir şeyler değişmiyecekse sen aynı sen olucaksın...
Kesinlikle değiştireceğim. Zamana, programa uygun hareket edeceğim. 2 sene kalınca insan ders çıkarıyor.

Lisede hiç ders çalışmayan bir tiptim, oyundan kafamı kaldırmazdım. 12. sınıfta çalıştım sadece ve 236 binden mezuna kaldım, hedefim bilgisayar mühendisliğiydi ama bu sene de istediğim gibi planlayamadım senemi yani en fazla 120 bine falan çekerim. Ama çok tecrube kazandım bu yıl ders çalışma alışkanlıgı ve gününü planlama konusunda çok şey ögrendim ve kendime güveniyorum 2018'de girdim 2019'daki sınava 10 gün kaldı, 2020'deki sınava da köpek gibi çalışacagım ve hedefime ulaşacagım.

Ben 3 işlem bilen bölme dahi bilmeyen birisiydim. Üniversite tercihi yaptım ve puanım düştü 2 yıllık bir üniversiteye gittim ailemin zoru ile. Pişman mıyım hayır çok güzel arkadaşlıklar edindim. 2 yıllık üniversite bittikten sonra tam tamına 3 yıl evde oturdum ve ders çalıştım. 2 yıllık üniversiteyi de sayarsak 5 yılım gitmişti. 0 netten sayısalı tamamen yapmıştım. ODTÜ kazandım işte o yıl , daha sonra da değişim programı ile 2 senedir yurt dışındayım. Yani dostum hedefin için kaç sene olursa olsun otur çabala. O 2-4 sene senin hayatını kurtaracak ki 4 sene çok bir sene değil.

Bende bu sene mezuna kalma yolunda emin adınlarla ilerliyorum şuan stresten uyuyamıyorum sınava 1 gün kalmışken ilk sene 370 bin yaptım Hiç kitap açmadan bu sene bir miktar çalıştım ama disiplinli değildim tahminim 120 bin civarında yapıcağım ama bu benim hedefim için yetersiz bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum istanbul yada izmirde bi sene daha kalmalımıyım gelen yeri yazmalımıyım kafa çorba oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı