Yönetime el koyuldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Semih Demir

Kilopat
Katılım
29 Kasım 2015
Mesajlar
796
Makaleler
7
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Neler oluyor arkadaşlar, ben anlam veremedim.
 
Baya belli. Darbe oluyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
 
Bir grup silahlı örgüt tarafından yapılan kalkınma diyorlar, umarım bu sıkıntı en yakın zamanda çözülür..
 
Geziciler ağaç için çıkmadı kesilen ağaçlarla Türkiye'nin oksijen kıtlığına girmez. Orada insanlar rant a karşı oldular. Sadece rant değil Reyhanlı, Roboski, mesela özgürlük, ihlal edilen insan haklarıydı.

Yaşananların Tezgah olma ihtimali yüsek. AKP Mağdur edebiyatı ile 'Başkanlık' sistemini ilan edip kendisi dışında tüm kesimleri imhaya yönelecektir. 28 Şubat'ta korkakca susanlar,Şimdi tüm kanallarda çıkıp darbeye lanet okuyor, Tayyip'in tiyatrosu olmasaydı gerçek darbe olsaydı bu kadar cesur olabilirler miydi?

Hükümete göre ''cemaatçi askerlerden küçük bir grubun kalkışması'' söz konusu. AKP-Cemaat çatışması polis-asker çatışmasına dönmüş gibi. NATO ve ABD de işin içinde olabilir fakat her halükarda durum AKP çevrelerine ''millete darbe yapılmaya çalışıldı, işte görüyorsunuz sistem bozuk, herkes bize karşı, demokrasi ve başkanlık için bizi destekleyin'' yollu faşist demagojileri için arayıpta bulamadıkları ortamı sağlıyor.

İki ay önce PKK ile çatışan ordu kahramanken bugün birden vatan haini oluverdi. Üstelik askerlere dokunulmazlık zırhı da verilmişti.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı