Yöntürk nasıl?

soulfly0208

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
54
Yöntürk diye bir firma aradı ve TurkNet'ten aradığını söyledi. Görüşmemin sonunda Yöntürk olduklarını soyledi. Telefonumu ev adresimi biliyordu. Mahalleden fiber geçiyor ancak binada yok. Bana fiber bağlatacaklarını ve 140 TL olacağını söylediler. İlk TurkNet olduğunu sanıp kabul ettim. Ancak internette araştırdığımda bazı müşterilerine sıkıntı çıkardığını gördüm. Ne yapmalıyım nasıl bir firma bilen kullanan varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
Yöntürk diye bir firma aradı ve TurkNet'ten aradığını söyledi. Görüşmemin sonunda Yöntürk olduklarını soyledi. Telefonumu ev adresimi biliyordu. Mahalleden fiber geçiyor ancak binada yok. Bana fiber bağlatacaklarını ve 140 TL olacağını söylediler. İlk TurkNet olduğunu sanıp kabul ettim. Ancak internette araştırdığımda bazı müşterilerine sıkıntı çıkardığını gördüm. Ne yapmalıyım nasıl bir firma bilen kullanan varsa beni bilgilendirebilirse çok sevinir

Şikayetvar sitesinde hakkında 1 tane olumlu bir şey yok. Geri arayıp neye onay verdiysen iptal ettir. Başına bela alma durduk yerde.
Onay verdiğim. Türknet iptaliymiş onu da yaptırmadım. Sorun yok şuan bişey yapamazlar
 
Az önce arandım, turknet taahutumun bittiğini söylediler (taahhütsüz internete taahüt bitti demeleri ayrı amatorlük) operatörler sağolsun numaralarımızı paylaştığından dolayi her gün dolandırıcılar tarafından aranmamiz gayet normal. Sesli onay vermeyiniz, mümkünse filtre kullanın spam ve dolandırıcılık aramalarını engellemek için.

Adresi falan biliyorlar, malum kimlerin dağıttığı belli.
 

Geri
Yukarı