Yoğun kullanım için telefon tavsiyesi

İphone'nin plus modellerini öneririm. Gerçekten şarjları çok iyi dayanıyor.

Edit: Gece olduğu için ucuz olması kısmı aklımdan çıkmış, pardon.
 
Son düzenleme:
Sizin kullanım şeklinize uyar mı bilemem ama bataryası değiştirilebilen ve batarya şarj kiti olan bir cihaz alırsanız, bataryayı 3 5 saatte bitiren bir telefon olsa bile yedek bataryanızla değişim yaparak telefonu değil 10 saat, aylarca şarj etmeden kullanabilirsiniz.

Anlaşılmayacağı için açıklamak istiyorum.
Örnek olarak LG G3'ü ele alalım. LG bu cihaz için BC 4300 kodlu bir batarya şarj cihazı çıkarmış.
İlk önce yedek bir batarya alıyorsunuz ve bu bataryayı şarj etmek için o küçük cihaza takıyorsunuz.
Telefonunuzdaki batarya boşaldığı zaman telefondan çıkartıp kenara koyuyorsunuz ve şarj cihazındaki bataryayı telefona takıyorsunuz.

Telefondan çıkan boş bataryayı da o şarj cihazına takıyorsunuz. Batarya telefonunuzdan bağımsız bir şekilde kenarda şarj olurken siz de %100 dolu batarya ile keyfinize bakıyorsunuz.

Batarya tükendiğinde yeniden çıkartıp kenardaki %100 dolu olan ile değiştirip yeniden tam dolusu ile devam edebiliyorsunuz.

Bu yöntem ile LG G3'ü 2 yıldır kablo değdirmeden, şarj etmeden kullanıyorum :)

Tabi bu zamanda LG G3 alınmaz. O yüzden bataryası değiştirilebilen ve bataryayı şarj etmek için bir cihaz sunan 2016-2017 model telefon varsa alabilirsiniz.

Bu sayede 10 saat değil, 10 gün bile şarj etme derdiniz olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı