Yolculuk Sırasında PC Götürmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HDD'yi çıkar ve anti-static poşetine koymayı unutma. Ekran kartını da çıkar ve kutusuna yok. Monitörde kutusuna 'köpükleriyle' beraber paketle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kasayı taşırken olduğu gibi aldım ve koltukta yanımda götürdüm. Her hangi bir sıkıntı çıkmadı.

Beyler şöyle olmaz mı ? PC'yi bagajın en köşedeki kısmına koyucam, etrafına bavulları dolduracağım için kasa hareket etmeyecek ve parçalar da zarar görmeyecek. Samsuna gittikten sonra haber verebilirim sizlere.

Beyler şöyle olmazmı ; PCyi bagajın en köşedeki kısmına koyucam ,etrafına bavulları dolcuracağım için kasa hareket etmeyecek ve parçalar da zarar görmeyecek .Samsuna gittikten sonra haber verebilirim sizlere.
Olmaz ! Araç en basit bir çukur veya setten keçerken kasanın içindeki parçalar zarar görür. Bu kadar kişi parçaları çıkarıp muhafaza et demişken bu düşünce niye ? :d

Olmaz ! Araç en basit bir çukur veya setten keçerken kasanın içindeki parçalar zarar görür. Bu kadar kişi parçaları çıkarıp muhafaza et demişken bu düşünce niye ? :d
Bazıları demiş ben yaptım sorun olmadı diye onun için. Sürücü babam olduğu için biliyorum. Düşünücem

Ayrıca ben hiç ekran kartı vs. çıkartmadım-takmadım. Bundan da olabilir isteğim.

Ekran kartını çıkarın. HDD'yi çıkarın. Biz uyarımızı yaptık. Gerisi bizle alakalı değil. Çıkarır çıkarmaz onun sorunu. Konu kilitlenebilir mi acaba?

Yolculuk ... Saat 16.35 saat 7 de uyandık ve arabayı yükledik bagajlarla ve bilgisayarımla. Şu an Akçakoca'dayız. Denize karşı balık yiyecez. Akşam bilgisayarımın durumunu atabilirim belki..

İstanbul'dan samsuna geldim ayrıca Ankara yoluna sapıp geldik. Arabanın bagajı doluyu ve kasayı sıkıştırdık köpükleriyle hiçbir şekilde hareket etmeyecek şekilde. Sonuç ise hüsran değil PC'yi çalıştırdım Msi logosu yandı herhangi bir sorun yok gibi. Yarın sistemi monitöre bağlicam. O zaman da yazabilirim.

RAM'lari ve ekran kartını çıkar soğutucuyu sağlama al tamamdır. Başka bir şey yok. Ben bu şekilde sorunsuz biçimde çine bilgisayar yollamıştım.

Arkadaşlar hiçbir şey çıkarmadım sistemimden. Sadece plastikleri ve kutusuyla birlikte en köşeye etrafı dolu. Bir şekilde sarmaladım hareket etmeyecek şekilde. Sonuç ise İşlemci soğutucu RAM HDD ekran kartı nefis çalışıyor. CPU fan ve GPU fanlarını Fan control ile denedim gayet iyi oda.
Yorumlarınız için teşekkürler .
Konu Kilit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı