- Makaleler
- 2
Bahsettiğim on board grafik kartını OS X 3 MB olarak görüyor ve çözünürlüğü 1024:768 olarak ayarlı. Kasmalar yaşıyorum. Device ID'leri denedim ancak sonuç alamadım. Ne yapmalıyım?
hocam son olarak ekran parlaklığı için bir kext var mı gerçekten çok düşük şuan..Kext wizard ile yüklemelisin. Direk kopyala yapıştır yaparsan kextler sisteme entegre olmaz.
Kext Wizard - Easy to use Kext Installer and more - New Releases and Updates - InsanelyMac Forum
İlginiz için teşekkürler ama maalesef yapamadım. Videolu anlatım var mı acaba
Hocam şu ekran sorunun tamamen halledebilsem parlaklık için uğraşıcam fakat bir türlü stabil çalışmadı. Bazen açtığımda görüyor kartı bazen görmüyor. az önce sorunsuz çalışıyordu reset attım yine ekranı görmüyor injec t edid kapalı açık fark etmiyor dediğiniz program ile kextleri tekrar atıp izinleri onardım ancak hala değişen bir şey yok. tekrar sıfırdan kurulum mu yapmalıyım ?Videolu anlatım yok. DSDT tam olarak anlamak için şu rehbere bakmalısın:
Laptop'lar için DSDT / SSDT Yamalamak
Ardından yukarıdaki rehberi yapabilirsin sanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.