Yosemite Kurulumunda root device UUID kısmında takılma

Bu bahsettiğim bir hata sayılır mı bilmem. Ama ilk kuruluma başlarken root device uuid: (USB ID'si) yazan yerde donuyor. Yazılar akmaya başlamıyor. Inject Intel'i kapattım. Inject EDID'i açtım yine olmadı. Bir de Load... BIOS diye bir seçenek daha vardı .Onu da açıp denedim yine aynı yerde takıldı kaldı. Advanced/USB Configuration'da bir EHCI Hand Off seçeneği yok. Bunların bir resmini yollayacağım cevap gelirse. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kernel PM Patch denedim, yüklemeyi başardım ama wifi çalışmıyor.Atheros 956x wifi kartım.Birde her açılışta patchleri tekrar işaretlemek zorunda kalıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?Bu arada laptopum Packard Bell TE69HW.Ses kartınıda çalıştıramadım.

Selam, config dosyasını değiştirirseniz eğer hdd deki clover dosyasının içinden, her defasında değiştirmek zorunda kalmazsınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı