Çözüldü Yosemite takılma ve kilitlenme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eayrenk

Hectopat
Daha fazla  
Yosemite kullanıyorum ve gereksiz derecede takılıyor ve bazen kitleniyor. Kitlenince güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum ve anlamadığım bir şekilde ntfs hatası verip yine takılıyor. Ekran driverları kuruluydu tabi çökmeden önce. Muhtemlen tekrar kurmam gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer E1-572G 54208G1TMNII

İşlemci: İntel İ5 4200U 1.6Ghz (2.6 Turbo)
Ekran kartı: Amd R7 M265
2.Ekran Kartı: İntel Graphics 4400
Ram: 8192MB

Sistem özelliklerim bu. Ekran kartını kurduğumı sanıyordum ama bu mac hakkında kısmına girince ekran kartımın yanında bide 4mb yazısı var.

Birkaç saattir attığınız linkin alt kısmında yosemite için olan yönlendirmeden ekran kartını eklemeye çalışıyorum. Eklediğim zaman bilgisayar açılmıyor.

Şu anki durumum bu
DSC_0018.JPG
DSC_0019.JPG

4Mb gözükmesi normal mi ki? Ben onun için tanıtmaya çalışıyorum. Fareyi de bu yüzden takılıyor diye bağlatı kurdum. Kurulum videolarında ekran kartını tanıymayanların bile faresi takılmıyorken benimki takılıyor bu çok zoruma gitti.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı