Yosomite 10.10 Kurulum Sorunu

Celal Yıldız

Hectopat
Yer
Antakya,Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Formun ilk başında verdiğiniz linkten yosomite dosyasını indirdim. Rehberdeki uygulamaları yaptım. Yalnız Nvidia kext dosyalarını silmeyi unuttum. Clover bootloaderden inject nvidia seçeneğini kaldırdım. Ama hala hata alıyorum Lütfen yardım edin.

Sistemim
Asus P8Q77-M
İntel Core i5 3270 3.2 GHz
6 GB 1333 RAM
Nvidia Geforce 415
500 GB Segate HDD

Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

Still waiting for root device hatası usb bellekten okuma hatasıdır. Tam hata anında usb belleği çıkarıp yeniden takın devam edecektir. Etmezse farklı bir port deneyin.

Az önce boot ettim kurulum ekranına gelemedim. Strangerone dediği gibi usb portlarını değiştirdim. Ama graphics injectorden hiçbir ayara dokunmadım direk kurluma başladım. Yani o hata aldığım ekranı geçtim beyaz ekranda takılı kaldım. Şimdi bu sorunumu araştıracağım. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? Yardım eden herkese şimdiden Teşekkür Ederim..

Kodlari nereye girecegim
Baltaş kurulum videolarını dikkale incele.

Az önce boot ettim kurulum ekranına gelemedim. Strangerone dediği gibi usb portlarını değiştirdim. Ama graphics injectorden hiçbir ayara dokunmadım direk kurluma başladım. Yani o hata aldığım ekranı geçtim beyaz ekranda takılı kaldım. Şimdi bu sorunumu araştıracağım. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ? Yardım eden herkese şimdiden Teşekkür Ederim..
Sorunu daha net bir şekilde tanımlarsanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı