dilaraweqrxd
Hectopat
Her hangi bir siteye e-postanızı verdiniz mi ?3 kere kasper sky taradım bir şeyçıkmadı ve gmailden bakıyorum benden başka hesapa giriş yapılmış gözükmüyor?
Her hangi bir siteye e-postanızı verdiniz mi ?3 kere kasper sky taradım bir şeyçıkmadı ve gmailden bakıyorum benden başka hesapa giriş yapılmış gözükmüyor?
YouTube ayarlarınızda konum İspanya olabilir.
bi önceki başlığıma bak orada bişeyler yaşandıHer hangi bir siteye e-postanızı verdiniz mi ?
Malwarebytes "threat scan" yapmanızı öneririm. Etkin kötü amaçlı yazılımları tespit edecektir.
![]()
Thank you for downloading Malwarebytes for Windows | Malwarebytes
Malwarebytes free anti-malware software uses industry-leading technology to detect and remove worms, Trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware, and more.www.malwarebytes.com
Sakin. Google hesap ayarlarından bakın başka bir ip adresi var mı?Konum Türkiye ve şimdi hintçe Allah'ım korkuyorummmm ne yapacağım
Eki Görüntüle 1447348
bi önceki başlığıma bak orada bişeyler yaşandı
ama benim ilk oluyor ve görüntülenmeleri azBende de japon, koreli ve çinli var.
bende de.ama benim ilk oluyor ve görüntülenmeleri az
bişe çıkmadı temizMalwarebytes "Threat Scan" yapmanızı öneririm. Etkin kötü amaçlı yazılımları tespit edecektir.
![]()
Thank you for downloading Malwarebytes for Windows | Malwarebytes
Malwarebytes free anti-malware software uses industry-leading technology to detect and remove worms, Trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware, and more.www.malwarebytes.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.