YouTube başkalarına abone olma sorunu

IP adreslerinin açıklamasında şifre değişimi yazıyordu. Şifremi 2 3 kere değiştirmiştim. Valla kökten kapatacağım sonunda o olacak. YouTube hesabımdan çıkış yapıp 1-2 gün öyle kullanayım mı? Sorunun neden kaynaklandığını o zaman anlayabiliriz. Eğer devam ederse sorun hesapta sıkıntı var. Eğer sorun durmuşsa bilgisayarda bir sıkıntı olduğunu anlarız ne dersin?
Aynen mantıklıymış. Deneyebilirsin bunu. Hatta istersen sadece bilgisayardan değil ne olur ne olmaz diye telefondan falanda çıkış yapabilirsin.

Hesabınız abone kasma sitelerinin eline geçmiş. bu durumda yapıcak pek fazla bir şey yok şifre değiştirmek dışında.
Ciddi olamazsın. Zaten bunu çözmeye çalışıyoruz. Eğer cevaplamadan önce yazılan cevapları okusaydınız şifre değiştirmek dahil her şeyi denediğimizi görürdünüz.

Ciddi olamazsın. Zaten bunu çözmeye çalışıyoruz. Eğer cevaplamadan önce yazılan cevapları okusaydınız şifre değiştirmek dahil her şeyi denediğimizi görürdünüz.

@Marked One şimdilik bir kod buldum. O kodu abonelikler > yönet > denetim masası > konsol yerine yazdığım zaman 1 saniye içinde bütün abone olduğum kanallardan çıkarabiliyorum. Çözüm olmasa bile geçici çözüm şu anlık. Bir de ben dün Google Chrome uygulamasını sildim tekrar yükledim sanırım düzeldi gibi gibi. 1 gündür abonelik yapmiyorum kimseye ama belli olmaz.

@Marked One şimdilik bir kod buldum. O kodu abonelikler > yönet > denetim masası > konsol yerine yazdığım zaman 1 saniye içinde bütün abone olduğum kanallardan çıkarabiliyorum. Çözüm olmasa bile geçici çözüm şu anlık. Bir de ben dün Google Chrome uygulamasını sildim tekrar yükledim sanırım düzeldi gibi gibi. 1 gündür abonelik yapmiyorum kimseye ama belli olmaz.
Çözebildiğinize sevindim hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı