YouTube çocuklara özel içerikler telif gelir mi?

muratkhan

Femtopat
Katılım
11 Temmuz 2022
Mesajlar
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar çocuklar için video yapacağım, videoları Cartoon network, TRT çocuk tarzı yerlerden alacağım telif gelir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gelir, test edildi 😃 izlenme vs kazanırsın çok izlenen bir şey ise ama tüm parası telif sahibine gider. Ayrıca telif sahibi kafa dengi biri değilse strike atabilir. Bana dijitürkün strike atması gibi 😂 Sana tavsiyem kendi özgün içeriklerini oluştur.

Ben lisede iken 7 8 sene önce yapmıştım 😅 şimdi YouTube çok gelişti sen videoyu koymadan bile anlar telifli olduğunu. Belki yüklemene bile izin vermez ama izin verirse de dediğim gibi adam insaflı çıkarsa strike atmazsa tüm parayı alır sana sadece izlenme kalır bu da azımsanmayacak bir şey. Ben 2014te tek video ile 1,7m izlenmiştim
 
Gelir, test edildi 😃 izlenme vs kazanırsın çok izlenen bir şey ise ama tüm parası telif sahibine gider. Ayrıca telif sahibi kafa dengi biri değilse Strike atabilir. Bana dijitürkün Strike atması gibi 😂 sana tavsiyem kendi özgün içeriklerini oluştur.

Ben lisede iken 7 8 sene önce yapmıştım 😅 şimdi YouTube çok gelişti sen videoyu koymadan bile anlar telifli olduğunu. Belki yüklemene bile izin vermez ama izin verirse de dediğim gibi adam insaflı çıkarsa Strike atmazsa tüm parayı alır sana sadece izlenme kalır bu da azımsanmayacak bir şey. Ben 2014'te tek video ile 1, 7M izlenmiştim.
Çizgi film yapabilseydim işim olmazdı diğerleriyle :D ve 2 kere telif yedim bu kanal kapanma yerine nerden bakıyorduk 😂
 

Geri
Yukarı