YouTube kanalı nasıl büyütülür?

AxiBorea

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Kanalımı büyütmek istiyorum ama 1 abone ve 2 sinmiş video ile kanalım büyümüyor. Eski kanalım 60 aboneydi ama çoğu abone gençlerden veya çocuklardan oluşuyor.

Tamam sürekli konu açıyorum ama YouTube kanalım gelişmezse para kazanamayacağım. Üniversite sınavından sonra sizin tavsiyenize uyacağım.

Bu nasıl 10.000 olur arkadaşlar yardımcı olabilecek misiniz?

@443595. Sana teşekkür ediyorum yardım için ama diğerlerini bilmem. Belki edebilirim ya da etmem.

Son düzenleme:
Video çek ve videoyu arkadaşlarınla paylaş yorum like attır. Hafiften youtube seni bir şekilde konuyla ilgilenen 3-5 kişinin önüne çıkarır. Eğer videoların ilgi çekiciyse zaten olursun ama pek sanmıyorum bu dönemde. Ne videosu çekeceksin merak ettim.

Selam arkadaşlar,

Kanalımı büyütmek istiyorum ama 1 abone ve 2 silinmiş video ile kanalım büyümüyor. Eski kanalım 60 aboneydi ama çoğu abone gençlerden veya çocuklardan oluşuyor.

Tamam sürekli konu açıyorum ama YouTube kanalım gelişmezse para kazanamayacağım. Üniversite sınavından sonra sizin tavsiyenize uyacağım.

Bu nasıl 10.000 olur arkadaşlar yardımcı olabilecek misiniz?

Ne tür içerik çekiyorsan onu herdaim geliştir ve vazgeçmeden video at illaki Video'larin 1 tanesi patlarsa şayet zaten gerisi sende.

Video çek ve videoyu arkadaşlarınla paylaş yorum like attır. Hafiften YouTube seni bir şekilde konuyla ilgilenen 3-5 kişinin önüne çıkarır. Eğer videoların ilgi çekiciyse zaten olursun ama pek sanmıyorum bu dönemde. Ne videosu çekeceksin merak ettim.

Ben İngilizce içerikli gereksiz mesaj videolarından ve yetenek videolarından Türkçe günlük vloglara geçmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı