YouTube Music vs Deezer Hi-Fi

514758

Picopat
Daha fazla  
3 aylık YouTube Premium ile YT Music kullanıyordum şimdi üyeliği bitirdim. Sizce YT Music ile devam mı edeyim, Deezer Hi-Fi'ye mi geçeyim? Şarklıların %95 var. Kulaklık Beats solo Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence Youtube Music kullanın, Youtube Music hem daha ucuz (13,99₺) hemde daha fazla müzik ve şarkı bulundurmakta. Deezer ise 22,99₺. Hatta ben olsam Youtube Premium alırdım 16,99₺'ye tüm özellikler bulundurmakta.

(Not: Premium alacacağınızı varsayarak bunu yazdım eğer almayacaksanız Deezer daha iyi olacaktır.)

Deezer kullanmadım hiç ama Spotify kullanmıştım ve ses kalitesi olarak bir fark hissetmemiştim.
Youtube muhteşem veri tabanı sayesinde inanılmaz bir müzik arşivi sunuyor. Bunun yanında Youtube Music premium değil genel premium üyelik alıyorsanız bununla beraber gelen özellikler de artı yazıyor.
Youtube Music çıktığından beri Spotify üyeliğimi kapattım. Beğenmediğim tek yanı temanın sabit siyah olması ve önerilen müziklerde saçmalaması.

En büyük avantajı ise Youtube'da akustik bir müzik videosu dinlerken like butonuna basmanız ya da oynatma listesine eklemeniz ile aynı videoya, video özellikleri olarak ya da olmayarak telefonunuzdaki uygulamadan ulaşabilmeniz büyük kolaylık ki bahsi geçen akustik müzik videosu gibi içerikleri diğer platformlarda bulamazsınız.

Piyasada ki birçok müzik paylaşım platformunu test eden birini okumuştum. En son kararını Deezerdan yana vermişti. Sizde deneyin bence. Müzik kalitesi Youtube Musicten daha iyi ayrıca.

3 aylık YouTube Premium ile YT Music kullanıyordum şimdi üyeliği bitirdim. Sizce YT Music ile devam mı edeyim, Deezer Hi-Fi'ye mi geçeyim? Şarklıların %95 var. Kulaklık Beats solo Pro.

YT Music, Deezer, Apple Music ve Spotify kullandım.
Sıralamam: Deezer -Spotify -YT Music -Apple Music.
Ben Deezer'ı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı