YouTube Premium gerekli mi?

  • Konuyu başlatan FDR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1B
PC kullanıcısı için gerekli değil bence. Mobilde işe yarıyor reklamlardan kurtulmak için.
 
İhtiyaç meselesi mesela iPhone kullanıpta adblocker gibi seçeneği olmayan ve sürekli takip ettiği videoları interneti olmadığı anda bile izlemek isteyen birisi için gerekli fakat sizler için fazla gerekli görünmüyor.
 
Telefon için indirme özelliği işe yarıyor telefona apk indirmek istemiyorum ama para da veremem normalde Firefox üzerinden eklenti kurup kullanıyordum telefonda ama dün pubg mobile 3 aylık premium kampanyasını tekrar başlattı yeni hesap aç al kampanya biterken tekrar yenile 3/4 ay böyle idare edersin
 
Anlaşmalı kartla beraber aile planını 13₺'ye ediniyorum. Birkaç aydır ailemle kullanıyorum, gayet hoş bir sistem.
Music hizmetini kullanmak isterseniz, çok daha parasına değiyor. Ses kalitesi Spotify'dan iyi.
Videolardaki geçilmeyen 12-13 saniyelik reklamlar tilt etmiyor.
Arkaplanda da izleyebilmek güzel, betadan kalkmasaydı videoyu pencere içinde pencere ile izleyebiliyorduk. Umarım geri gelir.

Gerekli mi? Pek değil. Ama öneririm.
 
Telefon için kullanılabilir çok sinir bozucu oluyor reklamlar bir de 2 tane falan çıkıyor bütün seyir zevkini bozuyor artı olarak YouTube Music var içinde bence parasına kesinlikle değiyor.
 
Reklamlar gıcık ediyordu, bazen çok kısa zaman diliminde tekrarlıyordu. Premium'a geçtim telefon pc tv her yerde rahat ettim. Öğrenci üyeliği ile aylık 10 tl'ye geldi. Özellikle sonra izlemek istediğim videoları wifi ile telefona indirip istediğim zaman internetsiz izleyebiliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı