YouTube Premium almaya değer mi?

Kral hayatında ilk defa mı YouTube kullanıyon? Reklamsız hali işte yıllardır kullandığımız YouTube mennun mu filan saçma sorular olmuş.

Ne ilgisi var? Premium sadece reklamsız hali değil, içerisinde müzik uygulamasıyla birlikte geliyor, Spotify kullanmayı bırakmayı düşündüğüm için YT müzikten memnun musunuz diye sordum, saçma bir şey yok.

Ben öğrenci planı kullanıyorum yani güzel ama bir iki kişi daha bulup aile hesabıyla girin bence daha uyguna gelir.
İşte bende o bir kişi yok :(

Almaya değer tabii ki de. Papara'nın Cashback'i duruyorsa ondan da faydalanabilirsiniz. Eğer sadece reklam engellemekse amacınız, onun için almayın derim de müzik için alınabilir.

Sadece Reklam için alacaksan bana göre değmez eğer PC kullanıyorsan Chrome'un web mağazasında reklam engelleyici var bedava ama müzik dinlerim falan filan diyorsan bir ihtimal alınabilir ama Spotify daha iyidir tabii ki.
kral reklam engelleme nasıl oluyor anlatır mısın/pcdeyım(

Sadece reklam için alacaksan bana göre değmez eğer PC kullanıyorsan Chrome'un web mağazasında reklam engelleyici var bedava ama müzik dinlerim falan filan diyorsan bir ihtimal alınabilir ama Spotify daha iyidir tabii ki.

Kral reklam engellleyıcı nasıl acılıyor anlatır mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı