YouTube Reklam Engelleyici Var mı?

Aşağıdaki kodu uBlock Origin filtresine ekleyerek YouTube anti-antiadblocker'ı devre dışı bırakabilirsiniz:
www.youtube.com##ytd-popup-container.ytd-app.style-scope youtube.com##+js(set, yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false) youtube.com##+js(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0) youtube.com##+js(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, []) youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true)
Origin filtresi nerede ?

Aşağıdaki kodu uBlock Origin filtresine ekleyerek YouTube anti-antiadblocker'ı devre dışı bırakabilirsiniz:
www.youtube.com##ytd-popup-container.ytd-app.style-scope youtube.com##+js(set, yt.config_.openPopupConfig.supportedPopups.adBlockMessageViewModel, false) youtube.com##+js(set, Object.prototype.adBlocksFound, 0) youtube.com##+js(set, ytplayer.config.args.raw_player_response.adPlacements, []) youtube.com##+js(set, Object.prototype.hasAllowedInstreamAd, true)

Krala bak hele la adamsın.

Kod ile eklenti ile uğraşmadan direk Brave'yi tarayıcın yaparak sorunu çözebilirsin.

Merhaba dostlar, bilindiği üzere YouTube artık reklam engelleyiciler sebebiyle geliri düştüğü için reklam engelleyici kullananlara sorun çıkartmaya başladı. Sürekli videolar arada duraksayıp reklam engelleyici kapat şeklinde uyarı veriyor. Bu özellik test aşamasında can sıkıcı normal de nasıl olur düşünemiyorum. Hatta video izlemeyi engelleyebileceği bile okudum.

Çoğu sitede de bu durum var sanırım bir algoritma sayesinden eklentiyi algılayıp site açılmıyor. Sitenin birinde "açık kaynak kodlu ve tam tanınmayan" açıklamalı bir eklenti verilmiş çözüm olarak (uBlock Origin) ama çözüm sağlamadı bende halihazırda AdGuard vardı zaten bunu denedim sonuç olumsuz.

Acaba Opera'nın kendi reklam engelleyicini mi algılıyor diye düşündüm kapattım yine sorun aynı. Windows 11 kullanıyorum ve wsapacman ile APK kurup revanced App Windows'a kurdum. Site hissiyatı yok ve tam stabil değil.

Başka çözümü mevcut mudur fikriniz var mı?

Bu ilk geldiğinde ad guard reklam engelleyici eklentisinde bir problem yoktu. Fakat daha sonra ad guard YouTube reklam engelleyici kullanılamaz, uyarısı vermeyi başladı. Yeni bir eklenti buldum onda sorun yok😌.

kodları nereye yazacağız. yazacağımız yeri nasıl açacağız

kodları filtreye yazdım ama bu seferde videoyu açtığımda 3 saniye sonra video duruyor ve ana ekrana gölge filtresi gibi karartı çöküyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı