Bende de gitti NewPipe - a free YouTube client
Şunları kullanabilirsinâNewPipe x SponsorBlockâ â IzzyOnDroid F-Droid Repository
A free lightweight YouTube frontend for Android with SponsorBlock capabilitiesapt.izzysoft.de
Bende de hata verdi![]()
Artık bu sürümleri kullanın;Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.
Şimdi baktım. Vanced'ın sürümleri ReVanced'dan düşük. Ayrıca Extended sürümünden daha az özellik bulunuyor. ReVanced'ın patch clientini indirdim, gördüm ama hiç kullanmadım. Siz nasıl beğendiyseniz.Revanced denedim ben. Kendi Youtube sürümleri güzel değil. Patchlemesi iyi ama uzun sürüyor. Bunu kullanın;
GitHub - cuynu/ytvanced: YouTube Vanced & Vanced MicroG & YouTube Music Vanced Unofficial (non-profit)
Hangisini indirmemiz gerekiyor.
Patch client direkt asıl Youtube için. Ve sürümlerin düşük olması beni çok da bağlamıyor.Şimdi baktım. Vanced'ın sürümleri ReVanced'dan düşük. Ayrıca Extended sürümünden daha az özellik bulunuyor. ReVanced'ın patch clientini indirdim, gördüm ama hiç kullanmadım. Siz nasıl beğendiyseniz.
Sırasıyla siyah, koyu ve monet temalı sürümlerden birisini indirmelisiniz.
Eki Görüntüle 1747853
Ve MicroG.
Eki Görüntüle 1747856
Android 12 veya üstünde iseniz monet indirebilirsiniz. Tam karanlık tema isterseniz Black, seyreltilmiş isterseniz Dark.Hangisini indirmemiz gerekiyor.
Yt Vanced'in başka geliştirici tarafından devam ettirilen sürümünü kullan. Son sürüm MicroG kurmadan çalışmaz.Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.
Patch client direkt asıl Youtube için. Ve sürümlerin düşük olması beni çok da bağlamıyor.
Android 12 veya üstünde iseniz monet indirebilirsiniz. Tam karanlık tema isterseniz Black, seyreltilmiş isterseniz Dark.
Android 12 ile gelen duvar kağıdı renkleri özelliği. Duvar kağıdı değiştirmenize göre renk paletiniz de değişiyor.Monet'in farkı nedir?
Peki indirdikten sonra Shorts'un kaybolmasını nasıl düzelttiniz?
Peki indirdikten sonra Shorts' un kaybolmasını nasıl düzelttiniz?
Bu sürümde var.Aynen bende indirdim bende de shorts yok.
Ayarlar>vanced ayarları>genel> shorts sekmesini gizle ayarını kapatın.Peki indirdikten sonra Shorts' un kaybolmasını nasıl düzelttiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.