Çözüldü YouTube vanced "içerik bu uygulamada kullanılamıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android
Çözüm
Bende de gitti NewPipe - a free YouTube client
Şunları kullanabilirsin
Bende de hata verdi :(
Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.
Artık bu sürümleri kullanın;
Revanced denedim ben. Kendi Youtube sürümleri güzel değil. Patchlemesi iyi ama uzun sürüyor. Bunu kullanın;
GitHub - cuynu/ytvanced: YouTube Vanced & Vanced MicroG & YouTube Music Vanced Unofficial (non-profit)
Şimdi baktım. Vanced'ın sürümleri ReVanced'dan düşük. Ayrıca Extended sürümünden daha az özellik bulunuyor. ReVanced'ın patch clientini indirdim, gördüm ama hiç kullanmadım. Siz nasıl beğendiyseniz.

Hangisini indirmemiz gerekiyor.

Sırasıyla siyah, koyu ve monet temalı sürümlerden birisini indirmelisiniz.
1681997865997.png

Ve MicroG.
1681997919284.png

Şimdi baktım. Vanced'ın sürümleri ReVanced'dan düşük. Ayrıca Extended sürümünden daha az özellik bulunuyor. ReVanced'ın patch clientini indirdim, gördüm ama hiç kullanmadım. Siz nasıl beğendiyseniz.

Sırasıyla siyah, koyu ve monet temalı sürümlerden birisini indirmelisiniz.
Eki Görüntüle 1747853

Ve MicroG.
Eki Görüntüle 1747856
Patch client direkt asıl Youtube için. Ve sürümlerin düşük olması beni çok da bağlamıyor.

Hangisini indirmemiz gerekiyor.
Android 12 veya üstünde iseniz monet indirebilirsiniz. Tam karanlık tema isterseniz Black, seyreltilmiş isterseniz Dark.

Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.
Yt Vanced'in başka geliştirici tarafından devam ettirilen sürümünü kullan. Son sürüm MicroG kurmadan çalışmaz.

Ben Vanced Manager'ı silip geri yükledim ve MicroG'yi güncelledim, şu an sorunsuz kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı