Çözüldü YouTube vanced "içerik bu uygulamada kullanılamıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android

546637

Decapat
Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.

Çözüm
Bende de hata verdi
Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.
Artık bu sürümleri kullanın;
Buradan indirdim problem düzeldi fakat videolar birden duruyor bu problemi nasıl çözebiliriz? İnternet olmayınca donar ya video, o şekilde oluyor açıp kapatınca ancak düzeliyor.

Hocam bu videolar açılırken "müzik olmayan kısımlar atlatıldı" şeklinde uyarılar çıkıyor ve kendi kendine ileriden başlatıyor veya erkenden bitiriyor videoları. Vanced ayarlarından bununla ilgili bir şey bulamadım. Bu özelliği kapatmak mümkün mü?

Ayarlar>Sponsor Block>En üstteki ayarı kapatın tümü kapanacaktır.

Eski sürümde videonun sağ ve sol kısmında ses ve parlaklık ayarı yapılabiliyordu ama yeni sürümde kullanamadım. Sağ tarafı kaydırınca alttan menü çıkıyor, sol tarafı kaydırınca da video aşağı iniyor. Ayarını bilen var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…