Download counts : Tips : If you don't know your device CPU architecture, just download universal version and install. Newer version will out when specific patch is published THIS IS LAST VERSION T...
Buradan indirdim problem düzeldi fakat videolar birden duruyor bu problemi nasıl çözebiliriz? İnternet olmayınca donar ya video, o şekilde oluyor açıp kapatınca ancak düzeliyor.
Hocam bu videolar açılırken "müzik olmayan kısımlar atlatıldı" şeklinde uyarılar çıkıyor ve kendi kendine ileriden başlatıyor veya erkenden bitiriyor videoları. Vanced ayarlarından bununla ilgili bir şey bulamadım. Bu özelliği kapatmak mümkün mü?
Hocam bu videolar açılırken "müzik olmayan kısımlar atlatıldı" şeklinde uyarılar çıkıyor ve kendi kendine ileriden başlatıyor veya erkenden bitiriyor videoları. Vanced ayarlarından bununla ilgili bir şey bulamadım. Bu özelliği kapatmak mümkün mü?
Eski sürümde videonun sağ ve sol kısmında ses ve parlaklık ayarı yapılabiliyordu ama yeni sürümde kullanamadım. Sağ tarafı kaydırınca alttan menü çıkıyor, sol tarafı kaydırınca da video aşağı iniyor. Ayarını bilen var mı?
Buradan indirdim problem düzeldi fakat videolar birden duruyor bu problemi nasıl çözebiliriz? İnternet olmayınca donar ya video, o şekilde oluyor açıp kapatınca ancak düzeliyor.