Çözüldü YouTube vanced "içerik bu uygulamada kullanılamıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android

546637

Decapat
Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.

Çözüm
Bende de hata verdi
Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.
Artık bu sürümleri kullanın;
Ne demek. Bu arada Vanced, video oynatırken bazen siyah ekranda takılabiliyor internet sürekli git gel halindeyse. YT premium aldım ben.
İnternetten bağımsız olarak buffer tarafında sorun yaşadım bu uygulamada. Çözünürlük arttırıp hemen 10 saniyelik birkaç atlama yapmak istediğimde video'yu yüklemediği oluyor tekrar müdahale etmezsem. Farklı youtube uygulamasında/tarayıcıda denk gelmedim bu soruna.

İşte bu sorundan bahsediyordum.

İşte bu sorundan bahsediyordum.

Uygulamayı birkaç gündür kullanmıyordum, bugün denediğimde sorunun devam etmediğini gördüm ama yine de benzer sorunu yaşayan var mı diye baktığımda bu konuya denk geldim. 18.02.33 sürümünde (indirme linki) sorunun düzeltildiği söylenmiş (Black versiyonu daha sorunsuz deniyor). Temiz kurulum öneriliyor, kurulum sonrası vanced settings > extended settings > fix video playback buffer issues seçeneğini aktif ederek deneyebilirsiniz. Bu bahsettiğim Magisk'ten kurulan. ZIP version için. APK olarak kurulanda da aynıdır herhalde.
Ek olarak tam çözüm sayılmaz ama hesap oturumunu kapatmanın da bu sorunu giderdiği söyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte düzeltmişler, ben görmedim. YT premium aldık ailecek.

Revanced kullanmayın. Trojan tespit ettik.

Bu siteye ulaşılamıyor​

revanced.io bağlanmayı reddetti.

Aşağıdakileri deneyin:
  • Bağlantınızı kontrol etme
ERR_CONNECTION_REFUSED

Bunu deneyeceğim hocam. Umarim video oynatma sorunlari çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…