5 546637 Decapat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 164 20 Nisan 2023 #1 Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor.
Çözüm 4 4 491824 20 Nisan 2023 621657 dedi: Bende de gitti NewPipe - a free YouTube client âNewPipe x SponsorBlockâ â IzzyOnDroid F-Droid Repository A free lightweight YouTube frontend for Android with SponsorBlock capabilities apt.izzysoft.de Şunları kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Darkside1334 dedi: Bende de hata verdi Genişletmek için tıkla... 546637 dedi: Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Artık bu sürümleri kullanın; GitHub - cuynu/vancedx: Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) - cuynu/vancedx github.com
621657 dedi: Bende de gitti NewPipe - a free YouTube client âNewPipe x SponsorBlockâ â IzzyOnDroid F-Droid Repository A free lightweight YouTube frontend for Android with SponsorBlock capabilities apt.izzysoft.de Şunları kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Darkside1334 dedi: Bende de hata verdi Genişletmek için tıkla... 546637 dedi: Normalde çalışan YouTube vanced bu hatayı veriyor şimdi, ama diğer telefonumda hatasız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Artık bu sürümleri kullanın; GitHub - cuynu/vancedx: Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) Another attempt reviving Vanced as Vanced+ with no ReVanced dependencies (Joke) - cuynu/vancedx github.com
1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 24 Ağustos 2023 #41 roo1 dedi: bu siteye ulaşılamıyorrevanced. IO bağlanmayı reddetti. Aşağıdakileri deneyin: Bağlantınızı kontrol etme. Err_connectıon_refused Bunu deneyeceğim hocam. Umarim video oynatma sorunlari çözülür. Genişletmek için tıkla... Bende çalışıyor hocam. MicroG'yi de buradan indirin. GitHub - cuynu/VancedxMicroG: MicroG tweaked to work for applications such as YouTube Vanced+. MicroG tweaked to work for applications such as YouTube Vanced+. - GitHub - cuynu/VancedxMicroG: MicroG tweaked to work for applications such as YouTube Vanced+. github.com Artı 0 Eksi
roo1 dedi: bu siteye ulaşılamıyorrevanced. IO bağlanmayı reddetti. Aşağıdakileri deneyin: Bağlantınızı kontrol etme. Err_connectıon_refused Bunu deneyeceğim hocam. Umarim video oynatma sorunlari çözülür. Genişletmek için tıkla... Bende çalışıyor hocam. MicroG'yi de buradan indirin. GitHub - cuynu/VancedxMicroG: MicroG tweaked to work for applications such as YouTube Vanced+. MicroG tweaked to work for applications such as YouTube Vanced+. - GitHub - cuynu/VancedxMicroG: MicroG tweaked to work for applications such as YouTube Vanced+. github.com
S Scraptor Decapat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #42 491824 dedi: Vanced Manager üzerinden indirdiyseniz, o sürümler artık kullanılamıyor. GitHub üzerinden indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim 1 2 aydır rahat kullanıyordum ama son 1 haftadır videolar donuyor yeniden yükledim yine olmuyor 1dk izliyorum devam etmiyor. Artı 0 Eksi
491824 dedi: Vanced Manager üzerinden indirdiyseniz, o sürümler artık kullanılamıyor. GitHub üzerinden indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim 1 2 aydır rahat kullanıyordum ama son 1 haftadır videolar donuyor yeniden yükledim yine olmuyor 1dk izliyorum devam etmiyor.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 24 Ağustos 2023 #43 Scraptor dedi: Hocam indirdim 1 2 aydır rahat kullanıyordum ama son 1 haftadır videolar donuyor yeniden yükledim yine olmuyor 1dk izliyorum devam etmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben Youtube Premium aldım. Vanced bayadır kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
Scraptor dedi: Hocam indirdim 1 2 aydır rahat kullanıyordum ama son 1 haftadır videolar donuyor yeniden yükledim yine olmuyor 1dk izliyorum devam etmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben Youtube Premium aldım. Vanced bayadır kullanmıyorum.