Youtube Vanced ne oldu?

Herkese selam. Bir ara YouTube vanced vardı, kullanan çok kişi vardı ama sonra kaldırıldı diye duymuştum. Şu an var mı hala, veya ona benzer güvenilir uygulama var mı bildiğiniz? Müzik olarak kullanmıyorum video izlemek için sadece.

YouTube Vanced Extended olarak GitHub'da başka bir geliştirici devam ettiriyor.

Google'dan C&D yediler o yüzden geliştirmesi durdu. Zamanla hiçbir telefonda çalışmaz hale gelecek.
Revanced ne Newpipe(bunu tam bilmiyorum.) var ona alternatif tüm alternatiflerin listesini Google'a sorun.
Revanced ve Revanced Extended Github'dan dağıtılıyor başka yerlerden bunu indirirken dikkatli olun. Revanced'in çalışma şeklinden dolayı isteyen herkes kendi Revanced'ini yapabiliyor bu arada.

Son düzenleme:
YouTube Vanced, telif hakkı ihlali sorunları ve YouTube'un baskısı nedeniyle zorluklarla karşılaştı. Sonuç olarak, kaldırıldı veya işlevsellik açısından sınırlandırıldı. Hayranlar, bir çözüm veya değerli bir alternatif umarak reklamsız deneyimini ve arka planda oynatmayı özlüyor. YouTubeVanced MissTheAdFreeDays..

YouTube vanced ekibi Google'dan gelen telif hakkı davası nedeniyle projeyi sonlandırdı.

Revanced ekibi ise "vanced'ın mirası"'nı açık kaynak kodlu şekilde ve YouTube ile YouTube Music dışındaki farklı uygulamaları da destekleyerek devam ettirmeyi hedefliyor.
Revanced web sitesi:
Revanced GitHub linki:

Son düzenleme:
Vanced iOS var onu kurmalı mıyım yoksa uyou++ ile devamı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı