YouTube ve Twitch canlı yayın yaparken ping sorunu

Değerler fena değil fakat wifi yerine kablo denermisin?
Kablo ile deneyeceğim hocam sonuçlarını yazacağım.
İnsanların karşısındakini görmesi doğal olarak daha güçlü ve kolay bir bağ kurma fırsatı veriyor. Bu sebepten kamera kullanmak herkes tarafından tavsiye edilir. Çünkü öylece dursanız bile bu bir tür içerik sayılabilir. Ama bu web camsiz yayın yapılamaz demek değil. Bir sürü yayıncı ya da Youtuber var kamerasız. Elbette çoğunluk kameralı. Bir sürü detay var bu noktada. Burada önemli olan nokta konuşmak için 10 kişinin toplanmasını bekler, 1 ya da 0 izleyiciye sahip olduğunuzda hiç konuşmazsanız tahminen izleyici sayısı hep 1 ya da 0 kalacaktır.


Canlı yayınları Youtube'a aktarma meselesinde benim fikrim şöyle; konuştuğumuz sebeplerden yayın kalitesi kendi bilgisayarınıza aldığınız kayıtlardan daha düşük olduğundan ancak idare olarak yapılabilecek bir yöntem olabilir. Ancak düşük kalitede yaptığınız yayını aynı anda yüksek kalitede bilgisayarınıza kaydedip onları Youtube'a yüklemeniz daha iyi bir yöntem olabilir. Tabii onu da test etmek gerekir, bilgisayarınız kaldırır mı diye. Kaydetmeden bile sadece yayın yaparken ne kadar kaldırır onu bile kestirmek zor. Çoğu yayıncı aynı yöntemi uyguluyor zaten, gayet normal bir şey.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Anladım hocam haklısınız. Canlı yayına başlayacağım kanala yardımcı olacağını düşünüyorum. Eğer ban sebebi veya reklam sebebi değilse kanalın linkini atabilirmiyim fikrinizi merak ediyorum. Ayrıca bu OBS programlarından sizce hangisini kullansam daha iyi olur.
 
Ben Streamlabs OBS'i öneririm. Ban işini de bilmiyorum yasak mıdır değil midir diye. Bana mesaj atabilirsiniz isterseniz.
 
Ben Streamlabs OBS'i öneririm. Ban işini de bilmiyorum yasak mıdır değil midir diye. Bana mesaj atabilirsiniz isterseniz.
Lİnk paylaşmak la ve yasakla alakalı bir şey göremedim. Sadece reklemlı ve kısaltma linkler yasak yazıyordu. Youtube hesabım burada. Kanal ismini kendi ismim yapmak istedim. Aynı zamanda geçici olarak resim güncelledim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı