Youtube video dolmama sorunu

Daha fazla  
AKN'yi aşmadım. Ama Youtube videolarını izleyemiyorum. Eskiden 480p'de rahatça izlerken şimdi 144p'de izliyorum. Youtube çubuğu o zaman doluyor. Hızda düzgün geliyor dalgalanma filan yok. Telefondan bir şey indirmiyorum Wi-Fi kapalı, neden videolar yüklenmiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çerezleri temizleyin ve Google DNS deneyin.

Fast.com gibi hız test etmek için birkaç siteye girip hızınızı ölçüp servis sağlayıcınızın vadettiği hızla karşılaştırırsanız daha iyi olur. 720p video için en az 4 mbps gerekiyor diye biliyorum ama bitrate işi çok değiştiriyor. Tavsiye etmiyorum ama peak olarak hızı alamazsanız torrentten çok seed edilen bir şeyi 5 dakika indirmeyi deneyebilirsiniz. Sonuç yine aynıysa ( ayrıca cihaz kaynaklı değilse) iss değiştirmenizde fayda var.

Fast.com gibi hız test etmek için birkaç siteye girip hızınızı ölçüp servis sağlayıcınızın vadettiği hızla karşılaştırırsanız daha iyi olur. 720p video için en az 4 mbps gerekiyor diye biliyorum ama bitrate işi çok değiştiriyor. Tavsiye etmiyorum ama peak olarak hızı alamazsanız torrentten çok seed edilen bir şeyi 5 dakika indirmeyi deneyebilirsiniz. Sonuç yine aynıysa ( ayrıca cihaz kaynaklı değilse) iss değiştirmenizde fayda var.
Vaddedilen hız geliyor. 720p video izlemiyorum malum AKK var. Torrent kullanmıyorum. Ama IDM ile bir dosya indirirken vadedilen hız geliyor. Sadece youtube'da sorun oluyor.

Bazen bilerek kısıtlıyorlar sanırım. Bunun haricinde tarayıcı önbelleği filan dolu olduğundan olabilir. Eklenti varsa onlar sıkıntı çıkartıyor olabilir. Birden çok sebebi var açıkcası.

İlk olarak Modemi yeniden başlat. Arkadaki küçük Reset tuşu ile yada 192.***.*.* modem arayüzü sayfasından yeniden başlat.
Aşağıdaki bağlantıdaki programı indir.
Programı Yönetici olarak çalıştır. Tüm seçenekleri işaretle ve git butonuna bas.
Internet Complete Repair.zip

nON4WV.png

Sistem bakım yönergelerini uygula. CCleaner yada Wise Disk Cleaner ile tüm tarama çerez ve geçmişini temizle.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı