YouTube videolarım neden hiç izlenmiyor?

FailTimes

Yoctopat
Katılım
26 Mayıs 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba, komik videolar paylaştığım kanalım var. Fakat hiç izlenme alamıyorum. Sadece sağda solda paylaşarak aldığım izlemeler var, her şeyi de düzgün yaptığıma inanıyorum (etiket, açıklama, başlık, küçük resim vs.) Hepsini olması gerektiği gibi yaptım fakat yok izleme gelmiyor ara da bir short atıyorum onlar biraz izleniyor ama onlarında kanala bir faydası yok :( anlamadım ki nerede yanlış yapıyorum, rakiplerim mi çok fazla yoksa bir şeyi eksik mi yapıyorum ya da daha zamanım var mı beklemeli miyim sizlere bir danışmak istedim dostlar, var mı benim durumumda olan ya da bu durumda olup sonra toparlanan?
 

Dosya Ekleri

  • Video Üzeri Logo Alt.png
    Video Üzeri Logo Alt.png
    19,7 KB · Görüntüleme: 184
Öncelikle Herkese merhaba, komik videolar paylaştığım kanalım var. Fakat hiç izlenme alamıyorum. Sadece sağda solda paylaşarak aldığım izlemeler var, her şeyi de düzgün yaptığıma inanıyorum (etiket, açıklama, başlık, küçük resim vs.) Hepsini olması gerektiği gibi yaptım fakat yok izleme gelmiyor ara da bir short atıyorum onlar biraz izleniyor ama onlarında kanala bir faydası yok :( anlamadım ki nerede yanlış yapıyorum, rakiplerim mi çok fazla yoksa bir şeyi eksik mi yapıyorum ya da daha zamanım var mı beklemeli miyim sizlere bir danışmak istedim dostlar, var mı benim durumumda olan ya da bu durumda olup sonra toparlanan?

Hocam bireysel videonuzu çekiyorsanız uygun biri olmayabilirsiniz bir dikkat çekici yanınız olmalı. Eğer başkalarının videolarını atıyorsanız video seçimine ve videonun az paylaşılmış olmasına dikkate etmeniz lazım yoksa arka planda kalırsınız
 
Bir kitle oluşturmalısın. Ben LoL Kindred uzmanıydım ve 2018'de bir kanal açma kararı almıştım.
İlk önce yeni hesap açıp, Kindred ile herkesin maçını taşıyordum ve insanları kanalıma buyur ediyordum. Ve daha da önemlisi attığım videolarda kanala davet ettiğim insanlarda olunca da onlar için ilgici çekici ve arkadaşlarına, ailelerine gösteriyorlardı.

4 gün içinde 100 abone toplamayı başardım ve attığım her video o gün içinde 1000'e yakın izleniyordu ama sonra LoL'den Kindred'den falan soğudum sildim kanalı.
 
Hocam bireysel videonuzu çekiyorsanız uygun biri olmayabilirsiniz bir dikkat çekici yanınız olmalı. Eğer başkalarının videolarını atıyorsanız video seçimine ve videonun az paylaşılmış olmasına dikkate etmeniz lazım yoksa arka planda kalırsınız
Evet dostum rakip çok sonuçta, komik derleme videoları rakip kanallarda sağdan soldan toplayarak paylaşıyor videoları özgün içerik değil zaten, ya onların ki kadar izlenmesini beklemiyorum ama çok az da olsa bi izlenme bekliyorum hiç yok ondan bu konuyu açtım burda cevap için teşekkürler
 
Evet dostum rakip çok sonuçta, komik derleme videoları rakip kanallarda sağdan soldan toplayarak paylaşıyor videoları özgün içerik değil zaten, ya onların ki kadar izlenmesini beklemiyorum ama çok az da olsa bir izlenme bekliyorum hiç yok ondan bu konuyu açtım burada cevap için teşekkürler.

Google ads ile reklam ver.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı