E
Eden Dust
Ziyaretçi
O zaman 6402P alınız hocam.Biz 6402P düşündük; ama 6100 oyun için önerinizse onunla paylaşırım. Neyse konu amacından sapmasın.
O zaman 6402P alınız hocam.Biz 6402P düşündük; ama 6100 oyun için önerinizse onunla paylaşırım. Neyse konu amacından sapmasın.
Biraz farklı konu olacak ama bakkal mı bilemiyorum artık eskiden az uğraşmazdım bunlarla.Ayrıca Ekran kartın kaç GB diye röportaj yapmak lazım.
Bunu yapınca MAYNKIRAFT' dan 500 FPS alıyorum. Aman Allah' ım GETAPEŞ' 8D oldu...Her gün en azından çoğumuzun karşılaştığı o yorum bakkallarına ne diyorsunuz? Sokak röportajı dahi yapılabileceğini düşünüyorum.![]()
Tamam İ7 nin yanına H110 gibi ucuz ana kart alırsan o kadar performans alamazsın. Ama İ3 bu git onu o hangi nesilin İ3 ü ise o zamanının İ5 ini yap değilmi. Ekran kartı da hani normalde 1 GB olup fazla gözüksün diye 2 GB ise git fazla olsun diye 4 GB koyulan ekran kartının 2 GB ını al daha performanslı olur.Adam yazmış Battlefield 1 kasıyor bende diye. Sistem özelliklerini soruyorsun sana 2 GB Ekran Kartı, İ3 ve 8 GB RAM diyor. Millet de yeni anakart al falan diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.