YouTube'a başlamak

Hocam facecam olmazsa bile izlenirsiniz. Hatta prim aracına bile dönüştürebilirsiniz mesela abone sayınız artmaya başlar falan sonra trend oyunları oynarsınız bir ivme yakalarsanız 60-70K abone falan bu zamandan sonra yüzünüz merak edilir. Siz mesela 100K abone de yüzümü gösteriyorum gibi bir video çekerseniz izlenmeleriniz biraz daha artar abone sayınızda gün geçtikte artar.

Facecamin başlarda lazım olacağını düşünmüyorum. Ancak biraz edit yapmayı öğrendikten sonra başlamanız iyi olur. Editsiz videolar bir zaman sonra sıkacağından dolayı izleyiciyi tutamayabilirsiniz. Ortalama 10 dakika sürecek abartı olmayan editlerle izlenebileceğinizi düşünüyorum.

Oyun videosu çekecekseniz eğer Let's Play videoları çekmeyin. EasterGamers TV, PintiPanda, Burak Oyunda gibi kanallar yıllardır Let's Play videoları çektikleri için izleniyorlar, Let's Play videoları ile büyümeniz çok zor.

Videolar eğlenceli olduğu sürece Facecam şart değil.
lets play değilse nasıl çekeceğim öyleyse?

Lets play değilse nasıl çekeceğim öyleyse?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz montajlı ve eğlenceli videolar çekebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı