Youtube'a Başlamak

JussiVee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sınavların bitmesinede az süre kaldı yotubea işine başlamaya karar verdim daha yeniyim Battlefield 4 Multiplayer , The Crew , GTA V (Ön Sipariş Verdim)vs vs . oyun videoları çekicem azda olsa video örnekleri var. Bana destek çıkarsanız çok mutlu olurum.

Kanal : JussiVee TV - YouTube

Düzenli video atmalısın.

Farkındayım araştırdım o videoları kafam estiğinde atıyordum ama haftaya sınavlarım bitiyor ve kendime ait bir program neticesinde video yüklicem.
Sık sık da canlı yayın yapın.

masaüstü.jpg

Madem kanal açmışsınız söyleyeyim: Bence kanalınızı bir an önce silin.Çünkü video çekmek biraz özgür olmayı gerektirir ve öğrenci olduğun için bu ortamı bulman zor. Ayrıca çekeceğin oyunlara örnek vermişsin de be güzel kardeşim her gmail hesabı açan zaten o oyunları çekiyor. Bunca kişi seni mi izleyecek sanıyorsun? Ha madem çok kanal açmayı istiyorsun o zaman farklı oyunlar ve farklı içerikler sun insanlara.Ayrıca videoları izlenmesi için çekme eğlendiğin için çek.Ama illa ki kanal açmak istersen de sen bilirsin. Ben sadece tavsiye verdim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı