YouTube'da izlenmiyorum

YouTube'da önerilmen şart öyle durduk yere seni keşfetip kimse izlemez o yüzden haftada en az 3 video falan atman lazım ve attığın video içeriklerinin konuları temaları aynı olmalı algoritmanın seni otomatik önermesi lazım. Sonra YouTube seni yavaş yavaş önermeye başlayacak önerilenlere düşeceksin biraz etkili başlık ve kapaklar kullanman lazım. Sonrasında bir kitleye hitap ediyorsun.

Artık bu işlerle uğraşmayın. Çünkü bunlar izlenmiyor. Bir konu, amaç belirleyip onun üzerine mantıklı özgün videolar hazırlayın. Temeli olmayan kanalların izlenmesi de olmaz kazancı da.

Şunu söyleyebilirim ama 900 bin aboneli arkadaşım var, yanında videolar çektim, kendim videolar paylaştım kendi kanalımda falan. Reklamımı yaptı kendisi. Ama o kadar oyun videosu sektörü için sakin kalıyorum ki eğlendiremedim insanları. İlk videodan 20-30 bin izlenirken 300'e kadar düştü daha sonra. Kanalı açtığım anda 10 bin abone varken 2 bine düştü çünkü başaramadım. Daha sonra kabullendim bana göre değilmiş diye. Her şey, her insana göre olmayabilir. İnsanları güldürme, eğlendirme gibi bir yeteneğiniz yoksa mesela ciddi, inceleme videoları işlerine falan girebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı