YouTube'da nasıl bin abone olabilirim?

ProGamerBoss

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim bir YouTube kanalım var. Şu anlık 120 abone fakat yakın zamanda 1000 abone sınırını nasıl aşabilirim? Bunun hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, benim bir YouTube kanalım var. Şu anlık 120 abone fakat yakın zamanda 1000 abone sınırını nasıl aşabilirim? Bunun hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
En önemli şeylerin başında önereceğim şey, emek vermek. Yani elinizden geldiğince video atıp ana sayfalara düşmeye çalışmak. Ancak çok video atayım derken kalitenizden vazgeçmeyin. Oyun videolarından çok vlog tarzı videoların izlendiğini görüyorum.

Acayip saçma bir soru. İnsanların izleyeceği videolar çek, kanalını takip etmek istesinler ve abone olsunlar. Bunun için nasıl yardımcı olabiliriz ki?
Zaten İnsanların İzlediği tarzda videolar çekiyorum ve izleniyorsa videolar! Fakat 120 abone oldu ya, işte 1000 abone olması artık daha mı kolaylaştı onu merak ediyorum!

YouTube'a para kazanmak için giriyorsan hiç girme. Başarı için girmek istiyorsan hemen olacak bir şey asla değil. YouTuber olarak söylüyorum.

Hızlı popülerlik için shorts videolara yönelebilirsin.

Bir çok yolu var. Trendlere uyabilirsin veya daha uzun vadeli bir şeyler istiyorsan kendi özgün fikirlerinle içeriğini zenginleştirerek insanlara sunarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı