enhayemu
Hectopat
Daha fazla
Selam. Halihazırda bir kanalım var ancak kanalı çok az kullandığım ve yabancı içerikler ürettiğim için o kanala devam etmeme kararı aldım. Bu nedenle yepyeni bir kanal oluşturup sıfırdan başlamak istiyorum ancak ne gibi içerikler üreteceğimden veya üretebileceğimden emin değilim. Edit programım olarak Vegas Pro var, Premiere Pro'yu az buçuk'ta olsa kullanabiliyorum. Genellikle video düzenleme vs. işlerini halledebiliyorum ancak içerik konusuna veya videoları nasıl sunacağım konusuna gelince ciddi bir boşlukta kalıyorum. Kanalı genel olarak "oyun ağırlıklı olacak ve oyun inceleme, yorumlama vs. gibi içerikler üreteceğim" gibi planladım ancak hala nasıl bir giriş yapacağımı bilmiyorum. Sesimi ekleyeceğim videolar çekmek istiyorum genel olarak. B-roll denen video tarzında yani. (daha etkili olması amacıyla oyunlardan kesitler koymak, blog yazılarını koymak, Enis Kirazoğlu'nun videoları gibi stok fotoğraf kullanmak gibi düşünün.) İlk videoyu nasıl çekmeliyim? Ve videolar nasıl olacak? (hikayeli oyun mu, çok oyunculu veya oyun gizemleri, bilgileri vs. gibi mi?) gibi sorular soruyorum kendime genelde. Bu soruların cevaplarını bulabilsem direkt başlayacağım ancak hala geçerli bir cevap bulamadım. Belki de YouTube piyasasına giriş yapmak bana uyan bir iş değildir ama yine de bir şans vermek istiyorum. Bana yardımcı olabileceğiniz, "troll" olmayan cevaplarınız veya önerileriniz varsa şimdiden dört gözle bekliyorum.