"YouTube'da reklam engelliyicilere izin verilmez" uyarısı

Quarins

Centipat
Katılım
6 Nisan 2023
Mesajlar
138
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus prime b450 m k-II ,ryzen 5 3500x , sapphire pulse rx 570 , silicon power turbine 2x8 ram ,GB-L05B kasa kodu ,550w psu
Cinsiyet
Erkek
Böyle bir pop up çıktı video izlerken artık reklam engelleyici yok mu?
 
YouTube Premium'u ben de kullanıyorum. Papara vb. ile fiyatı gayet uygun. Özellikle telefonda YT çok kullanıyorsanız iyi.

Ayrıca Opera tarayıcısının reklam ve izleyici engelleme ayarını kapatın. Farklı bir reklam engelleme uzantısı varsa kaldırın. Bağlantıda Ublock Origin için önerdiğim ayarlar ve Opera için olan ayarı da uygulayıp kullanın.
 
Bağlantıda çözümü var. Ublock bu çözüm dışında filtre güncelleyince çözecektir. Ublock dışında olan reklam engelleyicileri kaldırın. Ayrıca YouTube için olan bazı uzantılarda da reklam engelleme ayarı oluyor. Onları da kapatın. Antivirüs uzantılarının bazıları da reklam engelleyebiliyor.

Filtre ön belleğini temizleyip, yeniden güncellemek Ublock sorununu da çözebiliyor. Ben Premium kullandığımdan çalışıp, çalışmadığını kontrol edemiyorum.
 
Ben uBlock kullanıyordum UBlock'u komple kaldırdım, Malwarebytes'dan da (web uzantısından) ads/trackers olayını devre dışı bıraktım ama hala uyarı vermeye devam ediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı