YouTube'da saniye başı reklam çıkıyor

@Pmagnet Önerilen Nano adblocker ve Defender bellek tüketimi. Adblock, Adblock plus gibi dandik uzantıların %20 kadar tüketiyor. Yani fazla yük bindirmiyor. Ayrıca mobil için, Brave tarayıcısını öneririm. İçindeki kalkanlar reklamları, izleyicileri engelliyor. Parmak izi koruyucusu, siteleri HTTPS açmaya zorlama gibi güvenlik şeylerini de barındırıyor. Ayrıca videoları arka planda oynatma seçeneği var. Atıyorum bir video dinlemek istiyorsun, aç ve telefonun ekranını kapatıp dinleyin.
 
Vanced 3. kişiler tarafından yazıldığı için güvenlik takıntınız çok fazlaysa sizi tedirgin edebilir, ben kullanıyorum pek sorununu görmedim.

@Pmagnet Evet bu sebepten dolayı önermiyorum. PC'de benim gibi Chrome'a alıştıysanız AdBlock Plus + YouTube İçin AdBlock kullanabilirsiniz. Ama "Benim için tarayıcı fark etmez, performansı daha önemli" diyorsanız Brave'e geçin. Arkadaşın Brave ile ilgili yazdığı yazıyı okudum. Chrome'a alışmasam kesinlikle geçerdim. Mobil konusunda da reklam istemiyorsanız Brave'den YouTube'a girmek veya Vanced ile YouTube'a girmek gibi iki seçeneğiniz var. Evet, Vanced'ı tavsiye etmiyorum ancak sorun yaşayan da duyduğumu söyleyemem. Tabi programı kimin yaptığı konusunda da en ufak bir fikrim yok 🤔
 

Geri
Yukarı